A Left 4 Dead 2-höz honnan tudok letölteni különböző, rajongók által készített vicces, poénos, különleges modokat?
A youtube-on számos olyan videót láttam már a játékból amik nagyon durván meg voltak modozva. Tehát pl a karakterek le voltak cserélve anime szereplőkre, a zombik le voltak cserélve Alienekre, óriásrovarokra vagy épp Shrekekere(!!!!!), továbbá különleges pályákat is láttam mint például a Gyűrűk Ura egyes helyszínei.
Tehát a kérdésem, az ilyen modokat honnan tudom beszerezni és pontosan, hogyan rakhatom be őket a játékba?
Gondolom megvan a játék. Karácsonykor ingyen hozzá lehetett jutni, ha nem éltél volna a lehetőséggel akkor sem drága a játék nemrég ~1500-ért láttam a TESCO-ban.
Bejelentkezel, kiválasztod a modot ami kell, majd katt a feliratkozás-ra, steam automatikus le fogja tölteni neked.
Arra figyelj, hogy a modok ne fedjék egymást. (Pl. lecseréled az összes zombidat alienre, majd leszeded azt a modot amivel minden zombit Shrekké változtatsz. Ilyenkor előfordulhatnak bugok, vagy a játék kidob.)
(Egyébként játékon belül ezeket ki/be tudod kapcsolni, így nem fognak összeakadni)
Köszi a részletes választ!
Sokat segítettél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!