Hol érdemes elkezdeni pokerezni?
Kezdő játékos vagyok no limit texas hold'em pokert szeretnék játszani egyenlőre ingyen.
Idővel kisebb összegben.
Melyik oldalakat ajánljátok?
PokerStars?
Full Tilt?
Tudom hogy mindenki azt irja ogy hogy ingyen értelmetlen játszani mert komolytalan az egész de egyenlőre nem akarok erre sokat áldonzi.
Inkább veszek pár könyvet amiből tanulhatok. (pls: Gus Hansen könyvét)
Amugy te személy szerint melyik terembe regelnél?
Poker770
Poker Winner
PKR
Wiliam Hill
Coral
Gala
PokerStars.
Nagy a játékos állomány, sok a fish. SnG-ből és MTT-ből rengeteg van.
Igen tudo hogy az elég jó oldal de most a pokerstrategy álltal felajánlott oldalakat irtam ahol lehet igényelni pár dollárt kezdéshez.
Nem akarok rögtön fizetni csak idővel de ez benne is van a kérdésben.
pokerstarson pedig nem látok ilyen opciót.
De azért köszi a választ
Igaz...
Szóval sajnos akkor tét nélkül nem lehet komolyabban gyakorolni.
Amúgy én is most kezdtem starson, annyi hátránnyal,hogy nekem még csak be sincs kötve a számlám strategyre. Gyenge a mezőny és amég tanulsz addig is hozható a nulszaldo.
Befizettem 50$-t és azóta 43-54 közt ingázok. PT4 és HM2 nélkül tehát még a statisztikájukat se látom.
A 10$ azért kevés, mert például ma 49-el ugrottam neki az 1. sessionnak. A végére lett 43$ (AK vs AA, KK vs AA miatt). A másodikban viszont visszajöttem 51$-ra. Elég nagy az ingadozás.
bocs, hogy ide írok. abban tudnátok segíteni, hogy pokerstarson hogy tudok befizetni?
mastercarddal fizetnék. azt nem értem, hogy ki véltja át a forintot dollárba. és biztonságos ez a befizetési mód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!