Hogyan érdemes elkezdeni egy gameplayt?
1) Legyen normális minőségű a videó, ne valami SD felbontású hulladék
2) Normális mikrofon, ha beszélni is akarsz a videóid alatt.
3) Tudj normálisan fogalmazni, ne úgy, mint egy 12 éves kisgyerek.
4) Normálisan vágd meg a videókat
5) 20 feliratkozónál többed sosem lesz.
Bár teljesen egyet értek az előző hozzászólóval... pontosítanám..
1080p-s legyen minimum a videó...
Legalább szoba/tér mikrofon legyen(nem vágom a pontos megnevezését)... ne valami headset...de ha mégis akkor ne egy 8-10 ezer forintos...
Használj teljes verziós videóvágót ne legyen valami vízjel a videóban.... tanulj meg elötte videót vágni ne azokon gyakorolj amit felraksz....
Ha magas és/vagy irritáló a hangod nem artikulálsz...stb inkább ne beszélj...
A szöveged előre írd meg legyen profi és olvasd fel inkább mint improvizálj..
"mert ha esetleg nem jön be"
Nincs ha, nem fog bejönni.
Pénzt keresni ne Youtube-on akarj, mert ha hónapok után keresel vele ezer forintot, akkor sokat mondtam.
Hobbinak még esetleg jó, pénzkeresésnek nem.
És nem láttam még olyan "sikeres" Youtube-ost, aki ne költött volna rá pár SZÁZEZRET, neked ha kamera nem is kéne (mert az drágább, mint egy mikrofon) akkor is egy normális mikrofon nem 2000 forint. Egy tízest minimum rá kéne áldoznod, hogy elviselhető minőségű legyen.
A költségeket illetően kicsit félre értettél...
csinálhatod otthon megtalálható dolgokkal..
nem letörni akartalak...csak én amint meghallom/látom hogy rossz minőségű egy gameplay video vagy guide...akármi...
azon nyomban lépek el onnét.. lehet én vagyok túl válogatós de igazából magyar embert még nem is találtam akinek élvezhető lett volna...
Én is csinálok hobbiként gameplay videókat, de egyáltalán nem értek egyet a fentiekkel olyan téren, hogy
1), NEM KELL ELŐRE MEGÍRT SZÖVEG, ha egy "Let's play"-szerű videót csinálsz (én csak azokat csinálok). Játszol, és ami az eszedbe jut, és a játékkal kapcsolatos, persze nem baromság, akkor jöhet. Fogalmazni viszont tényleg meg kell tanulni, legalább alapszinten. Nem kell költőnek lenni, de na...
2) Nem kell megvágni annyira a videókat sem (fent említett "Let's play" jelleg)
3) Webcam nem szükséges
4) Vagy nagyon ismert címekről csinálj, vagy "review" jelleggel tök ismeretlenekről
5) Inkább, ha gameplay videót akarsz, ahol nem csak a játékot mutatod be/tszteled, akkor olyan játékkal játssz, amiben PROFI vag, és tudsz is valamit mutatni (mondjuk ez lehet annyi, hogy legnehezebb szinten játszod ki, vagy ilyen apróbb dolog is, nem kell mindent tudj benne)
6) Néha tolj 1-2 coop-meccset.
Amúgy ha érdekel, megtalálsz a YouTube.on sKillEr96GP néven. Ez NEM reklám, a rossz ítélőképességű kommentelők megelőzésére modnom, csak itt lehet látni, mim van eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!