League of Legends, Szerintetek mikor érdemes elkezdeni a rankedezést?
Szerintem korai. Ilyenkor még nagyban meg a rage-elés, meg a ward követelése a supporttól, ahelyett, hogy venne ő IS. Megnézel egy profi meccset, a support különösen sokat, de mindenki wardol. Mindenki megy segíteni, akár 2 monstert is segítenek megölni a junglernek.
Ennyi tapasztalattal szerintem egy teamfight végén írná, hogy ks KS KS!!! Pedig egy CSAPAT harcban nincs ks :) Hasonlók. Ha ezeket nem csinálja, képes idegenekkel csapatban játszani, tud last hitelni, tudja, hogy MIÉRT van a meta, akkor mehet. De ritka aki 50 meccs után mindent tud.
Ja és az is fontos, hogy ha rossz a statja ne másokat okojon. Ne a juglert, ne a supportot hanem az az ő felelőssége. Persze egy jó jungler segít ha baj van, de lehet éppen segítenie kell máshol amikor neki is kéne. Amíg ezeket nem tanulja meg kezelni, szerintem baromi korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!