Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends, Szerintetek...

League of Legends, Szerintetek mikor érdemes elkezdeni a rankedezést?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm elkezdett az 50 normal winjével rankedezni. Kicsit korainak tartom. Szerintetek érdemes előbb elkezdeni, vagy várni amég biztos nem lesz az ember a játéktudásában? Nekem most van 200 normal winem, de nem akarom elbaszni ak mmr-emet, meddig érdemes várni szerintetek vele?
2013. aug. 12. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha minden pozícióra van már legalább 1 champ akivel tudsz játszani, ismered a metagame-et, tudsz last hit-elni és a normalok nem rajtad buknak.
2013. aug. 12. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Az se hátrány, ha (közel) minden champion működését ismered. Tudsz magadtól buildet építeni szituáció függően, és nem érzed magad egy hősnek. Gondolsz a csapatodra, és átengeded a killeket, ha már szét lennél feedelve. Nem azon vagy, hogy jó statod legyen. És ha kell veszel wardod. Mellesleg 50 win elég kevéske szerintem lv 30ig. Ne akarj mindig 1 championnel menni, ha az enemy countert pickel.
2013. aug. 12. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem korai. Ilyenkor még nagyban meg a rage-elés, meg a ward követelése a supporttól, ahelyett, hogy venne ő IS. Megnézel egy profi meccset, a support különösen sokat, de mindenki wardol. Mindenki megy segíteni, akár 2 monstert is segítenek megölni a junglernek.

Ennyi tapasztalattal szerintem egy teamfight végén írná, hogy ks KS KS!!! Pedig egy CSAPAT harcban nincs ks :) Hasonlók. Ha ezeket nem csinálja, képes idegenekkel csapatban játszani, tud last hitelni, tudja, hogy MIÉRT van a meta, akkor mehet. De ritka aki 50 meccs után mindent tud.

Ja és az is fontos, hogy ha rossz a statja ne másokat okojon. Ne a juglert, ne a supportot hanem az az ő felelőssége. Persze egy jó jungler segít ha baj van, de lehet éppen segítenie kell máshol amikor neki is kéne. Amíg ezeket nem tanulja meg kezelni, szerintem baromi korai.

2013. aug. 12. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj draft picket, és támogatom a felettem lévőket.
2013. aug. 13. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!