RTS kezdőknek- mivel érdemes elkezdeni?
Soha életemben, de tényleg soha nem játszottam stratégiai játékkal. Eddig csak az FPS, TPS, Autós játékokkal játszottam esetleg pár rpg/kaland játék csúszott még be (Torchlight széria, Fable széria).
Mostanában viszont egyre inkább elkezdett érdekelni ez a játékstílus is, de nem tudom mi az, amivel egy kezdőnek érdemes kezdeni. Gondolom nem a Starcraft 2 (erről nézegettem videókat, és ettől kezdett érdekelni az egész).
Egyébként a Starcraft 2 se olyan nehéz játék. Persze, annak tűnik, ha ilyen videókat nézel, ahol vér profik játszanak ilyen 10 kattintás / másodperces sebességgel, de a kampány része ugyanúgy megtanít, mint minden másik játék kampánya.
A Warcraft 3 az amúgy tényleg könnyebb, azt én is ajánlom.
Köszönöm a válaszokat!
Igen a Starcraft lehet azért tűnik nehéznek, mert youtube-on sok olyan videó van, ahol profik játszanak vele. A warcrafttal teszek majd egy próbát :)
RTS-ben, legalábbis az RTS-ek multiplayer részében improvizálni kell rengeteget. Ezt a játék nem tanítja meg, ezt neked kell kitapasztalnod. Mikor érdemes támadni, visszavonulni, ha megtámadnak mit csinálsz, stb.
Starcraft 2 az egyáltalán nem bonyolult játék, fél nap alatt meg lehet tanulni rendesen játszani, de ha alapot is szeretnél mellé, akkor előbb próbáld ki a starcraft első részét. Javasolnám még a Company of Heroes-t, vagy a C&C Generals-t, mind a kettő nagy játékélményt nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!