Csak szerintem nagyon rossz így a league of legends?
Ha ennyire nem szereted a normalt, akkor menj "goldos" ranked meccseidre. Ott nincs ks, meg hogy ki mondta először. Pick order van.
Nem vagy te goldos, egy silveres is tudja hogy itt nem az egyéni játék számít ó, hanem a csapatjáték.
te meg itt fröcsögsz, hogy varussal milyen statokat szerzel, de ks történik így is...
Írd meg a neved, felveszlek aztán mehetünk premadét rankeden, én is gold vagyok.
Azért játszok normalt,mert az ismerőseim még kb 10-es szinten állnak csak és szeretek velük játszani.Nem csak Varussal van jó statom és nem is arról beszélek,hogy az a lényeg,hogy én öljek sokat,hanem amit már az előbb leírtam,hogy baromi idegesítő,hogy az ellenfél megöl előlem vagy 10 játékost,de amikor én ezt egyszer megcsinálom és megint írom,hogy NEM DIREKT akkor rögtön "report,pussy,noob,motherfucker" meg mit tudjam én mi.Nem mellesleg ő nagyobb szintű volt mint én,szóval azt se lehet mondani,hogy én mint nagyobb szintű loptam el az ő killjét,mert ő 18-as volt én meg 16.
Meg az,hogy egy haverom most nem rég játszott elsőnek és megkért,hogy segítsek neki.Boton volt én meg boton supportal segítettem volna,direkt be is írtam,erre oda jön egy csávó,hogy itt ő lesz egyedül,menjünk innen mert ő a profi.0/34/0 volt a statja és az égvilágon senkinek se segített semmit se csinált.Bezzeg a haverom az első online játékosok elleni meccsén kettőt is ölt.ÉS igen,ez felháborító,hogy be is írjuk,oda is megyünk,jók is vagyunk ott,de nem tudok koncentrálni a játékra mert folyton írogatnom kell.
Westen vagy?
" én mint nagyobb szintű loptam el az ő killjét,mert ő 18-as volt én meg 16. "
Istenem úgy beszélsz mint egy level 10-es unranked 12 éves hülyegyerek. Add már megy a nevedet, had lássam a statjaidat.
Ez nem csak a LOL-ba van, hanem kb. minden játékba. Én Dotázom, és ugyan ez megy itt is, rengeteg tutorial írja a dotához, hogy ne próbálj meg mindenkinek megfelelni, mert bármit csinálsz, valaki úgy is be fog szólni valamiért. Jó példa erre ha supportozol. Ha farmolsz vele, hogy legyenek itemeid, akkor az a baj, mert lopod a carry elől. Ha nem farmolsz, és nem lesznek itemeid, akkor pedig az lesz a baj. Tökmind1 mit csinálsz, úgy is rossz lesz.
Én ezért vettem anno PS3-at, a sok idegesítő fax után a single egyszemélyes játékok már igazi felüdülésnek számítanak.
Nekem ma sima random meccseken full szerencsém volt. Nem volt noobozás, nem volt hadakozás már az elején; nagyon jó volt. Valaki meg is említette, hogy milyen fura, hogy nincs anyázás már a választásnál... Aztán így ment is nagyon jól a csapatjáték és a végén mindenki adott mindenkinek teamworkot...
Egyedül a legutolsónál zavart, hogy a srácok szerbül beszéltek, de ott sem volt egyébként semmi... Biztos, hogy nem te játszol helytelenül?
Ja, hát ilyen velem is történik minden nap...
Tegnap pont nekünk is volt egy ilyen 3vs5 meccsünk és ment a noobozás az ellenség részéről, csata után; csak azt nem vették észre, hogy mi bőven kevesebben voltunk, az öléseink pedig kb 50vs20 szinten álltak... Vannak ilyen retardáltak sajnos tényleg. :(
Mond már meg a neved.
Azzal, hogy nem használsz rendes kifejezéseket nehezen hiszem el, hogy goldos lennél...ráadásul ez az "aki kapja marja" hozzáállás is sokat ront na meg az önzőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!