Csak szerintem halad rossz úton a Disney? (több lent)
Először is ami engem irritál a Disney "produkciókban" hogy vinnyognak, affektálnak, üvöltöznek, sikítoznak.
Másodszor pedig kétlem hogy Walt Disney engedte volna hogy ilyen munka kerüljön ki a cég keze közül, ha élne nem is tudom mit gondolna,ezt döntse el más.Harmadszor pedig a Disney maga ellen dolgozik, nem rég bejelentették hogy a két legnépszerűbb műsorukat befejezik. Nektek mi a véleményetek erről? Mondjátok el ti is titeket mi zavar!
12/L
Kinek a szemszögéből halad rossz úton? :)
A fogyasztók közül a fiatal korosztályt lehet vele befolyásolni, le is kötik őket az olyan tinisorozatok, amiben homoszexualitást, helytelen értékrendet, és a megannyi helytelen dolgot, amit feléjük közvetítenek, negatív irányba elferdítve a személyiségüket. Ez a társadalomnak, világ vezetőinek nagyon jó, nekünk már nem, mert pusztítja a család fogalmát, mivel a számukra létrehozott viselkedési norma széthúzást eredményez.
Néha azért kiadnak valami aranyos mesét, mint az Aranyhaj és a nagy gubanc. :) De ezt inkább csak a nagyon fiatalok és az érett emberek értékelik.
Szóval a mi szemszögünkből rossz úton halad, a globális érdekek szempontjából pedig jón.
Hol van már az Oroszlánkirály, Aladdin, Tarzan, Szépség és a Szörnyeteg :(((
Annyira hiányoznak az ilyen szintű mesék. :/
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!