Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem halad rossz...

Csak szerintem halad rossz úton a Disney? (több lent)

Figyelt kérdés

Először is ami engem irritál a Disney "produkciókban" hogy vinnyognak, affektálnak, üvöltöznek, sikítoznak.

Másodszor pedig kétlem hogy Walt Disney engedte volna hogy ilyen munka kerüljön ki a cég keze közül, ha élne nem is tudom mit gondolna,ezt döntse el más.Harmadszor pedig a Disney maga ellen dolgozik, nem rég bejelentették hogy a két legnépszerűbb műsorukat befejezik. Nektek mi a véleményetek erről? Mondjátok el ti is titeket mi zavar!

12/L

2013. júl. 29. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ott cseszték el, hogy elkezdték a tömeges sz*r gyártását a disney channelre.
2013. júl. 29. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Megjelent a Disney csatorna . Utána már nem volt megállás . Elindítottak egy csomó sorozatot , amik szinte ugyanarról szólnak ...
2013. júl. 29. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
30%

Kinek a szemszögéből halad rossz úton? :)

A fogyasztók közül a fiatal korosztályt lehet vele befolyásolni, le is kötik őket az olyan tinisorozatok, amiben homoszexualitást, helytelen értékrendet, és a megannyi helytelen dolgot, amit feléjük közvetítenek, negatív irányba elferdítve a személyiségüket. Ez a társadalomnak, világ vezetőinek nagyon jó, nekünk már nem, mert pusztítja a család fogalmát, mivel a számukra létrehozott viselkedési norma széthúzást eredményez.

Néha azért kiadnak valami aranyos mesét, mint az Aranyhaj és a nagy gubanc. :) De ezt inkább csak a nagyon fiatalok és az érett emberek értékelik.

Szóval a mi szemszögünkből rossz úton halad, a globális érdekek szempontjából pedig jón.

2013. júl. 29. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hol van már az Oroszlánkirály, Aladdin, Tarzan, Szépség és a Szörnyeteg :(((

Annyira hiányoznak az ilyen szintű mesék. :/

17/F

2013. aug. 20. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!