Csak szerintem lett mostanra átlagon aluli az One Piece?
Pár hónapja kezdtem el, az első 30 rész után már nagyon szerettem, mindig vártam, hogy hazaérjek a suliból és tudjam nézni. Minden bejött, a karakterek, a történet, a harcok, a világ stb, szóval igazi fan voltam. Water 7 és Enies Lobby elmondhatatlanul élvezetesek voltak, sabaodyt szinte végig izgultam annyira zseniális lett, de utána mintha el kezdett volna süllyedni a sorozat színvonala és élvezhetősége. Még a börtönben meg a háborúban voltak élvezhető pillanatok, a Luffy-Ace-Sabo gyerekkori sztori sem volt rossz, de ami utána jött a halemberekkel meg ami most megy, már rettenetesen unalmas és gyenge. Nincs meg benne az, amit régen annyira szerettem. Nincs meg az a hangulat.
Choppert pl nagyon szerettem, majdnem megkönnyeztem a történetét a doktorral, mostanra meg ha megszólal már idegesít, örülök hogy nem látom.
Namit is szerettem, nagyon élveztem az ő szigetén játszódó történetet, dühös voltam Arlongra azért amit tett, örültem hogy velük tartott, örültem amikor ő szerepelt, de mostanra már ő is olyan semmilyen lett. Amikor alkalmanként van egy jelenete, akkor vagy a fiúkat veri, vagy a csöcseit lóbálja és ennyi lett a karakter.
Aztán jöhet Sanji, Robin, mindenki, ugyan ez a helyzet velük, már Luffy sem olyan szórakoztató, mint régen.
Az egész hangulata odaveszett, a csavaros és érdekes történetek helyett már csak borzasztó unalmas vontatott részek vannak, egy normális ellenfél sincs az egészben.
Már le is mondtam arról, hogy valaha visszatér az a rendes one piece hangulat, ami már nagyon hiányzik.
Szerintem ez a fent említett részeknél márki fulladt és nem kellett volna tovább erőltetni, mert így csak azt érte el, hogy megutáltam a kedvenc karaktereimet és nem egy remek animeként fog megmaradni az emlékeimben.
Lehet , eddig a timeskip utáni részek nekemse tetszenek , de még mindig magasan veri a naruto-t ...
Amúgy igen ajánlom a mangát én is..
Az mennyivel jobb? Csak az anime minősége lett ilyen rossz?
Igen, valahogy a time skip után lett laposabb, én azért még reménykedek, hogy hozni fogja a régi szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!