Csak szerintem nagyon rossz így a league of legends?
Mikor ezt a szöveget olvastam, tisztára a régi szép bronzos idők jutottak eszembe :D Bronzba még volt KS kiabálás is rankeden...
Amúgy gondolom normalról van szó, tökmindegy kivel hova mész... Mehetsz varussal jungle-be totál le van szarva...
#3-as.
Nem érteted a lényeget amit azzal ki akartam fejezni.
Nem az a bajom,hogy keveset öltem,hogy a csapattárs belop előlem vagy 10 ellenfelet,de amikor én egyszer ezt megcsinálom és méghozzá nem is direkt,ugyanis én már akkor is támadtam az ellenfelet amikor még a fél élete megvolt,akkor ne írogassa már nekem azt,hogy report meg noob,amikor nem is vagyok kezdő,ugyanis Goldba vagyok,csak úgy halkan megsúgom.Csak ez zavar,hogy mindig van egy ilyen barom.
Haverok meg vannak akikkel játszok,csak sokszor van,hogy nem egyidőben érünk rá.Volt már arra példa,hogy szombaton én 13:00 értem rá 15:00-ig.Haverom meg 15:30-kor tudott feljönni egy másik haverom meg 18:00.
Ugye ott a suli,a sok tanulás,nekem meg az egyik haveromnak barátnője is van,nem tudjuk összeegyeztetni.
Megnyomod szépen a tabot, és mindenki mellett fogsz az ablakban látni egy kis szövegbubit. Na arra ráklikkelsz és el vannak némítva az ilyen noobozós hülyegyerekek.
Régen én is felbsaztam az agyam az ilyeneken és elküldtem őket az anyjukba, de rájöttem, hogy felesleges.
Az pedig már rég rossz, ha két dzsungeles van... Én ott léptem volna ki a kliensből.
Egyébként jó játék ez, ha jó bandával kerülsz össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!