LoL vs. Dota2?
Kezdhetjük!:
Lol: Dynamikus, gyors, PvP-re fókuszoló letisztult mechankájú játék. Igen Populáris, nem lehet net nélkul lanolni :S
Dota: Lassú, farmra fókuszolt játék, forgásidővel, fura rangel, érdekes tornyokkal, ugyanakkor nagyon komplex és élvezetes, de ha ott rosszul jatszassz... az nagyon rossz. Hosszabb meccsek.
Én személy szerint lol párti vagyok, de nagyon szeretem a dota-t is. És a kérdés, hogy miért sírnak a dotasok a lol vs dotaban : 1. A lol populárisabb
2. A dota volt hamarabb
3. komplexebb a játék. és azt hiszik jobbak, mert nehezebb a játékuk
4. ha moba, akkor mindenki a lolra gondol.
Amúgy a lol nem szájbarágós. A dota-ban még vannak ingame guidok is, amik kicseréliik a recommended builded, mutatják mely skilled fejleszd. Ilyen a lolba nincs :).
Dota2, LoL, neked kell döntened, mi jön be neked.
Én játszottam mind a 2-vel és a Lolnál maradtam. Ahogy az előttem szóló is írta, a Dota2 nagyon farmolós, kb elaludtam a gép előtt (rám ilyen hatással volt, másokra biztosan másképp hat).
LoLnál annyira balanceolják meg magyarázzák a játékot már, hogy a kis pisisek is megértsék, meg ha lemarad felhozhassa magát. Ilyenformán kb az se ér semmit ha elfeedelnek 10 0-ba.
Dota2-höz még hozzátenném, hogy mivel egyáltalán nincs balance, lehet vinni 3-4 olyan hőst, amivel 1 v 5ben ledarálsz bárkit.
Itemrendszer: Dota 2-ben a képedbe tolja az összes megvehető itemet, és ha megvan 2 tárgy, összerakja belőle automatán a következő szintű dolgot. Ez engem eléggé bosszantott, mert folyton megzavart a build építésben. Másoknak meg nagy segítség.
Lolban magadnak kell megvenni, összerakni stb a cuccaid, viszont nem reptetheted (vagy szamaralhatod) magad után.
Meg kell találnod azokat a dolgokat, amik számodra fontosabbak, nagyobb hangsúlyt kapnak a játék során, és hogy ebben a 2 játékban melyiknél valósították meg a te igényeidnek megfelelőbben ezeket.
ui.: LoLnál ha Westre mész, már egy jó ideje folyton akad a szerógép, annyian nyomulnak rá, East meg tele lesz rager lengyellel, szóval ha Lolba vágod a fejszéd készülj fel az igazi laggolásra vagy vérpistikékre :D
Egyébként a LoL hiába szájbarágós, egyszerűbb,
ugyanannyi(ha nem több) noob van benne.
Én: Kipróbáltam a LOL-t...... Letöröltem
Kipróbáltam a DotA 2-öt 1000 órám van
Letöltöttem a lol-t megint...... Játszottam 1 kört. Leszaroztam és töröltem Tehát DOTAAAAAAAAAA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!