Miért ilyen agresszívek a dota2 játékosok ha a lol vs. Dota2-rők van szó?
Mivel nem tudják elfogadni, hogy valaki a másikat szereti jobban.
Dotások valamivel agresszívebbek, mivel
1. A LoL jóval elterjedtebb játék, így még bennük van valamennyire a divatutálat is.
2. Azt hiszik, mivel egy nehezebb és komplexebb játékot játszanak, ezzel ők többek.
3. Dotából indult az egész, ebből is azt hiszik, hogy ők a jobbak, mivel valamennyivel eredetibbet játszanak.
A 3. válasz meg is mutatta miért ellenszenvesek nekem a dotások.
Azt szeretem, mikor valaki azzal "érvel", hogy a dota az eredeti a lol csak másolat és ezért ezerszer jobb a dota2.
Na már most igaz, hogy a dota találta ki a moba játékformát, de most belegondolva... csak az első verzió jó mindenből? Csak az első mmorpg a jó, a többi amit ennek a mintájára csináltak az kalap kaka?
Vagy csak az első fps nézetű játék volt a jó, amit utána csináltak az már ratyi másolat?
EZ nem érv. Az meg, hogy kinek mi tetszik egyéni véleményen alapszik.
Nekem pl. jobban tetszik a lol, de kipróbáltam a dota2-t is, és az se volt rossz, csak nekem a másik jobban tetszik. Ettől én még nem leszek rossz ember :) de az se rossz ember akinek a dota2 tetszik. Az a rossz ember, aki butaságokat beszél, azt hiszi érvel, pedig az érvelése egy 5 éves gyerekével ér fel.
Az a baj, hogy a fogyatékos megszólalásoddal csak engem igazolsz.
Egy értelmes, normális, felnőtt ember eltudja fogadni azt, hogy minden ember más, és minden embernek más tetszik.
Ha vetted volna a fáradtságot és végig olvasod, ne adj Isten értelmezed amit a "hosszú szövegben" írtam, akkor felfognád, hogy én nem támadtam a Dotát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!