Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miben különb a Dota2 a LoLtól?

Miben különb a Dota2 a LoLtól?

Figyelt kérdés
Át akarok állni de elég nehéz.
2014. márc. 1. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Mások a hősök, mások a cuccok stb. plusz a LoL csak egy gyenge DoTA koppintás.
2014. márc. 1. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát, elég sok különbség van, szerintem egyik legfontosabb az, hogy nincs ilyen fix meta, mint a lolban (adc+supp, jungle, általában AP mid és bruiser top), sokkal több lehetőséged van választani.

Itemezés is máshogy megy, pl. itt az abilitykhez nem kell ilyen AP, itt magától nagyot üt. Ezen felül a manát jól be kell osztani, mert sokba kerülnek és csak lassan jó vissza a dzsúsz.

Egy carry itt tényleg tud carryzni, nem úgy, mint a lolban, hogy nyered botot ezreallel 8 killel, de mind hiába, mert top és mid percenként hal. Ha pl. Antimaget veszem ki, és tudok jól farmolni, akkor az kb gg (jó, persze itt is lesznek menthetetlen helyzetek).

Még sok különbség van, de ezt nehéz így leírni, inkább menj és játssz, idő után belejössz.

2014. márc. 1. 21:01
 3/9 anonim válasza:
55%

dota: szép grafika, nincs meta, emberek értelmesebbek, összes hőst megkapod egyszerre, primitív játékmenet, semmi balansz nincs, nem annyira átlátható kezelőfelület és megjelent itt is a ranked ahol aztán megy az anyázás meg a first bloodnál a ragequit, magyar nyelvű

lol: csúnya, meseszerű, szinte tökéletes balansz, 1-2 hónap és magyar nyelvű, tele van 11 éves vérpistikével, jó ranked rendszer, pörgősebb játékmenet (bár ez lehet hátrány is a taktikusabb játékosok számára)

2014. márc. 1. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Ugye nem gondoltad komolyan hogy a LoLban szinte tökéletes a balance?

Egyébként szerintem a D2 egy komolyabb, a LoL pedig egy funn(abb?) játék.

Bonyolultabb de egy idő után belejössz úgyhogy igaza van az előttem szólónak menj játszani.

2014. márc. 1. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Annyi hülyeséget leír itt 1-2 ember mindkét játékról, hogy én csak fogom a fejemet.

Dota: Primitív játékmenet? Wtf? Te játszottál ezzel a játékkal egyáltalán? Fél év mire betanulsz mindent, szerinted ez primitív?

Értelmesebb emberek, mint a lolban? Merrefelé? Ugyanolyan a közösség mindkét játékban, végig megy az anyázás szinte mindig, ha valamit elrontassz egyből egy meleg noob vagy, stb.

Rankeden first bloodnál ragequit? A 2 ezer órám alatt azthiszem 3 embert láttam kilépni first bloodnál, rankeddel azóta tolom, mióta berakták, egy játékos sem adta fel firstblood miatt. Kezdjük ott, hogy aki egyszer is quitol, 5-6 meccset kell lejátszania büntetés alatt (se xp-t nem kap, se semmit) tehát nem tudom tudom, miért kell alaptalanul hazudozni.

Lol: Tökéletes balansz? Ez alatt azt érted, mikor beraknak egy új hőst, és az annyira erős, hogy instapickelve van minden meccsben 1 hónapig? Aztán meg úgy lenerfelik a francba egy patchben, hogy teljesen useless gyenge lesz.

A lol meg szerintem egyáltalán nem csúnya, meseszerű grafikája van, olyan mint a Shank-nek kb. A célra teljesen megfelel. Gondolom azért ilyen, hogy a gyengébb gépeken is menjen.

Inkább játssz, vagy hivatalos oldalon nézegess dolgokat, mert a válaszolók nagy része nincs tisztába a legtöbb dologgal, illetve úgy alkot véleményt játékokról, hogy még ki sem próbálta azokat.

Szerintem pedig szinte ugyanolyan mindkét játék. Dota-ba van deny, de 1 map van csak, és nincs túl sok játékmód, mint pl. lolban lesz vagy már van is a 6 v 6. A matchmaking a dotában viszont nagyon szar, lesz, hogy egymás után vesztessz 13-4 meccset, aztán meg zsinórban nyersz 10-et, tök egyoldalú, unalmas meccseken. Barátokkal ajánlott játszani, 5-en, mert különben primitív buta iskolázatlan arab csávókkal tesz össze, akik visítanak a mikrofonba, és azt sem tudják, mi a lényege a játéknak, még 100-200 óra után sem. Vagy berak melléd 4 orosz embert. Már ha azokat lehet embernek nevezni, fejlettségi szintben közelebb állnak a növényekhez.

2014. márc. 2. 09:45
 6/9 anonim válasza:
Akkor mondjatok egy OP hőst lolban, amit mindig pickelnek vagy banolnak rankeden...
2014. márc. 2. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Kassadin

Aztán még ott van a 3 létező support (Thresh, Leona, Annie), Renek (nem játszhatatlan ellene, de a champ választási lehetőségedet erősen csökkenti), Vi, Kha'zix még sorolhatnám...

2014. márc. 2. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Dota 2 : szép, bármelyikel játszhatsz, nehezebb

Lol: csúnya,nem játhatsz bármelyikel egyből, könnyű ,fogyatékosoknak van.

2014. márc. 3. 18:45
 9/9 A kérdező kommentje:
szerintem a lol szebb, mint a dota és nem full lowon tolom a dotát, sőt.. a lol meg lowon is elég jól néz ki
2014. márc. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!