VV Szandika miért hiszi, hogy különb Évánál?
Mert most éppen ellene van. De eddig minden hülyeségben, szemétkedésben vele együtt benne volt, akkor most miért gondolja magát feljebbvalónak? Na ezért igazán szánalmas ez a liba.
Ráadásul meg is fenyegette Évát, hogy megöli!
Az azért sokkal durvább, mint hogy Éva azt mondta neki, ha haza akarsz menni, menjél! (mert ugye Szandika ezért utálja most Évát)
Kedves Első. Nem tudom te milyen műsort nézel, de Szandikának is ugyanúgy nagy szája van, bedumál másnak állandóan. Csak őt kevésbé hergelik, ezért kevesebbet is kerül rá sor. Abban sem különb, hogy ő nem beszél ki másokat. Úgynaúgy megteszi, csak még buta is. Ok, közel sem olyan idegbeteg mint Éva, de a többi dologban nem áll felette. Olyat is mondott neki, hogy megöli? Ezt nem is hallottam, huu ez már azért nagyon durva.
nem tudom, szerintem azért hiszi különbnek magát, mert őt többen szeretik a villában, vagy legalábbis kevesebben utálják, mint Évát.
Mindkettő egyformán buta,primitív prosti,nem más.Nincs eltérés köztük.Ki kéne takarítani őket a villából és elzavarni dolgozni,akkor kevesebb idejük lenne a vinnyogásra.
Lehet lepontozni.
Egyesek tipikusan olyan emberek akik néznek de nem látnak!
Szandika fele annyi bántást nem kap odabent, mint Éva!
De ha pl negatív smst kap, olyan hisztit levág, hogy 3xorosan übereli Évát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!