Szerintetek melyik a jobb? League of Legends VAGY Dota2?
Azért így kijelenteni, hogy a Dota a legjobb, eléggé merész.
Én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani. Kb 1 évig LoL-oztam, aztán kezdtem ráunni. Kipróbáltam a Dota 2-t aztán azóta sem tudom megunni.
Ha igazán meg szeretnéd tudni melyik a jobb, próbáld ki őket. Nekem pl a Dota 2 furának és nehéznek bizonyult LoL után, de aztán belejöttem és iszonyatosan jó, NEKEM jobban tetszik mint a LoL.
Hangsúlyozom, ez az ÉN véleményem!
"Jobban visszaadja az alapkoncepciót"
Azt vágod hogy a Dota 2 és a Defense of the Ancients között csak a grafika a különbség, MINDEN MÁS ugyanaz? Hogy a halálfaszába adná vissza jobban a LoL a Dota 1 alapkoncepcióját?
Annyira bírom, hogy mindenki jön azzal a f***ságával, hogy "a LoL egy DotA copy".
Először is, EMBEREK, GONDOLKODJATOK MÁR!
Miben copy? Játékstílusban? Lehet, de bazzeg... ennyi erővel már vagy 5000 DotA copy volt a LoL előtt is, és egyik se ért el nagyobb sikert az alapjátéknál, csak a LoL... :) Annyira f***ság amit egyesek irkálnak itt, komolyan mondom... A stílus, az egy publikus dolog, és ha pl. két játék egy stílust képvisel, akkor mi a sz**ért lenne copy bármelyik is... Nagyon szánalmasak egyesek. Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy a LoL egy új műfajt teremtett, amivel eSport szinten ezerszer többre viszi, mint a DotA... Naaa? DotA fanok, naa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!