Ellopták a dota2-es itemeimet. Tradebot?
Figyelt kérdés
egy bot felvett ismerősnek a dota2lounge kereskedő oldakről,edott egy linket hogy a barátjával tudnék cserélni,belinkeli a steam es profilját,bekell jelentkezzek,hogy felvehessem,erre elkéri az adataimet(pw fh)és kéri hogy egy fájlt töltsek föl a steam könyvtárból.
(ennyi lenne röviden) hol tudom elérni a steam supportot itemlopás ügyben?
#itemlopás
2014. márc. 5. 21:54
1/10 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van akkor meg is érdemled. Ki adja meg ismeretlen botnak az adatait???
3/10 anonim válasza:
#1: Phishing link volt az üzenetben, rákattintott egy linkre, aminek a neve hasonlít a steamcommunity.com -ra, csak nem az, illetve az oldal is le van másolva. Ha egy kicsit figyelmetlen és kevésbé tapasztalt az ember, simán benyeli.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm 1,nemis vártam el hogy senki se irjon ilyeneket,egyébként 1.re nem vettem be,csak a amikor már a 4. botot akartam kiblockolni megpróbáltam.
2014. márc. 5. 22:05
5/10 A kérdező kommentje:
égy a steamnek van magyar alkalmazotja? hogy magyarul írja üzenetet,így könnyebb lenne de ha k ell összerakok egy szöveget angolul.
2014. márc. 5. 22:07
6/10 anonim válasza:
Itt semmit nem tesznek, te adtad meg az adataidat egy ismeretlennek, önként raboltattad ki magadat. Amúgy azt gondolom vágod, hogy az, aki linket ad a barátjáról, az nem egy bot, hanem maximum botnak álcázza magát. A bot tudod hogy működik? Van egy árlistája, rátradelsz, és az adott item árát berakod, ő meg berakja a cuccot. Ennyi. Nem linkelget semmit sem, meg nem kell semmilyen adatot beírnod sehova.
7/10 anonim válasza:
#6: Ugyanúgy van bot, ami felvesz embereket és ilyen üzeneteket küldözget. Az már az ő butasága, hogy rákattintott és megadta az adatait annak ellenére, hogy tudta hogy egy bot vette fel és küldte a linket. Nagyon elszaporodtak ezek a bot felkérések. Mivel trade-elek (játékokkal) engem naponta 5-6 bot felvesz és küldözgeti a cuccait. Ha meg normálisan lekommunikálja steammel, akkor visszakapja az accountot és a cuccait is.
8/10 A kérdező kommentje:
egy bot vesz fel és linkeli be a sablon szöveget mindig,5 öt tiltottam le már
2014. márc. 7. 07:25
9/10 A kérdező kommentje:
és csak segítenek mert mégis cask oldalhamísitásról van szó
2014. márc. 7. 07:26
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm 2. válaszoló,a cuccaimat visszatérítetteam steam, az ilyen oldalakat pedig eltávolították...
2014. márc. 8. 01:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!