Jó RPG játék? (körökre osztott harcrendszer)
játszottam a south park stick of truth-al és olyan rgp-t keresek ami szintén hasonlóan körökre osztott harcrendszerű ,de nem túl bonyolult sokat grind-elős viszont kicsit azért hardcoreabb mint a south park, szóval a következő lépcsőfok az rpg-k világában. :D
nem igazán a story érdekel inkább a harc és a stílusos grafika/art design, japán is lehet akár.
hmm akkor az ff7 lesz a következő :)
hú nem is tudtam,hogy ds-t is lehet emulálni eddig csak wii-t meg ps2-t emulálgattam.
még szerencse,mert a legtöbb jprg nem nagyon jött ki pc-re.
Elkezdtem egy hosszú választ írni datubbernek, de kitöröltem, nem idegesítem magam vele és nem szemetelem tele a topikot, inkább neked válaszolok.
Szóval igen, van működő DS emulátor, a DeSmuME, a többi szóra sem érdemes.
Az FF7-ben nincs semmi ami miatt véglegesen elakadhatnál és újra kellene kezdeni, a japán szerepjátékok elég lineárisak általában, ez inkább a régebbi WRPG-k jellemzője. Persze sok titkos dolog van amiről lemaradhatsz első végigjátszásra és vannak opcionális boss fight-ok amikkel tényleg meggyűlhet a bajod, ha nem készülsz fel rendesen, de ezekkel szerintem első végigjátszásnál nem érdemes foglalkozni, csak élvezd a játékot, a végére mindenképp el fogsz jutni ha kitartó vagy. Grindelni meg tényleg kell benne, de más szerepjátékokhoz képest nem hiszem hogy olyan kirívóan sokat.
"Elkezdtem egy hosszú választ írni datubbernek, de kitöröltem, nem idegesítem magam vele és nem szemetelem tele a topikot, inkább neked válaszolok. "
Én már egy egész novella sorozatot megírtam, de elégettem, nem idegesítettem magam a kiadókereséssel, pedig jó könyv volt.
Én úgy olvastam, hogy a Sony csak a Playstation 2 Biosát tette illegálissá,mármint nála csak a saját gépedét használhatod.
A Chrono Chrosst és a Legend of Dragoon nevezetű játékot ajánlhatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!