Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a War Thunder...

Nayal kérdése:

Szerintetek a War Thunder Ground forces lenyomja a WoT-ot?

Figyelt kérdés
Egyáltalán egy ligában küzd a két játék? A WT:GF-nek is lesz arcade módja de ott lesz mellette a historical (félig szimulátor félig arcade) és a dull real battle mod is. Valamint az event rendszerben megszabják hány játékos játszhat, és milyen gépekkel (nem köteleuő az event de picit több pénzt kapsz érte) plusz itt alapból nincsenek meg a WoT hibái (minuszos csaták, agyon arcade-osított játékmenet, hatalmas random faktor, szr MM, korhűtlen járművek prototípusok, idióta debil játékosok). Plusz a fejlesztők foglalkoznak a játékkal, és a játékosokkal, az új tartalmak nem merülnek ki 1 új pályában meg egy új ágban. A fórumokra lehet írni, és amelyik ötlet megtetszik nekik azt berakják később. Nem úgy mint pl a WoT-ba a nehezebb realisztikusabb módot. Oh és nem op-k az oroszok. Én már szedtem le kétfedelűvel Hurricane-t mert béna volt a játékos.

2013. okt. 3. 23:49
1 2 3 4
 31/34 Nemtomaaaaaaaaaaaaaa válasza:
A War Thunder Szerintem sokkal jobb, Élethűbb PL: Nem forog 30-40 fokot néhány tank tornya másodpercenkét, Ha meglövik a Sofőrt egy 75-122MM-s, nem fogod meg gyógyítani, De, az is igaz ,hogy a WoT Arcade a War Thunder meg simulator.
2016. júl. 4. 14:26
 32/34 anonim válasza:
9%

Sziasztok.

Elso sorban regota nezegetem a hozza szolasokat ugy hogy en is hozza szolnek elore szolnek telefonrol irok.

Szoval a nagy dilemma melyik a jobb.

Egyalltalan nincs egy lapon a ketto jatek.

Pl en az elaok kozott toltottem le meg olyan regen a wot ot mint azimulatorr fuggo.Gyorsan lett is torolve.Na most szeretem a sima gameket is de gyetek jateknak tartottam a war plant ne is emlitauk meg.Szoval a kulombseg a kezto kozott mig ezzel felnottek is szivesen lekotik magulat az unoka ocsem megjegyzem 12 eves volt o rajongott erte mert a war thunder nehez volt neki.Szoval en ugy tartom a wot a kisteso.Pl grafika nevetseges meg a mai napig a wt nallam max grafon fut egy alomszep jatek kidolgozott csoben levo huzagolas is latszik ami wot nal pl egyaltalan nincs es sorolhatnam.Lehet engem utalni de aki nem ismeri el hogy a wot egy gyenge jatek vagyis meg mindig gyerek ciboben jar annak vagy nincs erosebb gepe ahogy egy barazom is mar emlitette egy forumon hogy o csak azert jatszik a wottal mert gyenge a gepe vagy az illetonek jobban fekszik a konnyu jatek menet.

Na most mig a wt serulnek az alkatreszek a pilotak nagymertekben be tekintest nyersz a karok felmeresere viszajatszas ellenseges beloves mutatasa szerintem igen hangulatos a wot hp val jatszik eskuszom ps2 re kepzelnem el a jatek stilusat grafikajat elmeny es tudas szintjet.De a wot-nak egyben igaza van a celkozonseg nem mi felnottek vagy kozep korosztajnak keszult hanem gyerekeknek amig ezt nem ertitek meg veazekedhettek amig akartok.Szoval wt a nagyteso a wot a kicsi.Mind a ketto kiraly jatek a maga szintjen es oruljetek van mivel gamelnetek.

Udv wt fan.

2016. aug. 24. 18:05
 33/34 anonim válasza:
Hibakert bocsanat.
2016. aug. 24. 18:05
 34/34 anonim válasza:
A WoTba makett tankok vannak es meg a hangjai is szarok tele van modolva a war thunderban meg hallod hogy szét akar esni a tank
2017. márc. 17. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!