Szerintetek a War Thunder Ground forces lenyomja a WoT-ot?
Sziasztok.
Elso sorban regota nezegetem a hozza szolasokat ugy hogy en is hozza szolnek elore szolnek telefonrol irok.
Szoval a nagy dilemma melyik a jobb.
Egyalltalan nincs egy lapon a ketto jatek.
Pl en az elaok kozott toltottem le meg olyan regen a wot ot mint azimulatorr fuggo.Gyorsan lett is torolve.Na most szeretem a sima gameket is de gyetek jateknak tartottam a war plant ne is emlitauk meg.Szoval a kulombseg a kezto kozott mig ezzel felnottek is szivesen lekotik magulat az unoka ocsem megjegyzem 12 eves volt o rajongott erte mert a war thunder nehez volt neki.Szoval en ugy tartom a wot a kisteso.Pl grafika nevetseges meg a mai napig a wt nallam max grafon fut egy alomszep jatek kidolgozott csoben levo huzagolas is latszik ami wot nal pl egyaltalan nincs es sorolhatnam.Lehet engem utalni de aki nem ismeri el hogy a wot egy gyenge jatek vagyis meg mindig gyerek ciboben jar annak vagy nincs erosebb gepe ahogy egy barazom is mar emlitette egy forumon hogy o csak azert jatszik a wottal mert gyenge a gepe vagy az illetonek jobban fekszik a konnyu jatek menet.
Na most mig a wt serulnek az alkatreszek a pilotak nagymertekben be tekintest nyersz a karok felmeresere viszajatszas ellenseges beloves mutatasa szerintem igen hangulatos a wot hp val jatszik eskuszom ps2 re kepzelnem el a jatek stilusat grafikajat elmeny es tudas szintjet.De a wot-nak egyben igaza van a celkozonseg nem mi felnottek vagy kozep korosztajnak keszult hanem gyerekeknek amig ezt nem ertitek meg veazekedhettek amig akartok.Szoval wt a nagyteso a wot a kicsi.Mind a ketto kiraly jatek a maga szintjen es oruljetek van mivel gamelnetek.
Udv wt fan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!