Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fagy le a gépem ennél a...

Miért fagy le a gépem ennél a 2 világhírű játéknál?

Figyelt kérdés
A World of Tanks-a nagyon rég óta játszom. Most kijött a 8.8 és frissíteni akar ugye. de mikor frissíti, valahol megáll a letöltés és lefagy az egész gépem. nem egysezr fordult már elő. A War Thunder-rel ugyan ez a hiba, bár ezzel még nem játszottam. Mi lehet a gond?? Mind a 2-vel szeretnék játszani, a WOT még régen jó is volt nem volt semmi baja és most meg ezt csinálja. valaki esetleg tudna segíteni?? Köszönöm.

2013. szept. 11. 11:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz mikor le fagy a géped? kékhalál.... vagy valami más?

Mert én is mikor frissitettem a Wot-ot letölti a frissités és telepittésnél kb. 83% nál megáll, már mint sok időbe telik mig 84% lép és mig eljut a 100% ig. Ha csak ez a gond akkor várj türelemmel. Egy tipp mig frissited a wot-ot addig ne legyen a gépeden más progeam is futtatva mert lassabban telepiti a játékot.

Ha igy sem működik akkor esetleg uninstal a wot és huzzad le újból az egészet a 8.8 verziót, innét:

[link]

2013. szept. 12. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!