Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a War Thunder...

Nayal kérdése:

Szerintetek a War Thunder Ground forces lenyomja a WoT-ot?

Figyelt kérdés
Egyáltalán egy ligában küzd a két játék? A WT:GF-nek is lesz arcade módja de ott lesz mellette a historical (félig szimulátor félig arcade) és a dull real battle mod is. Valamint az event rendszerben megszabják hány játékos játszhat, és milyen gépekkel (nem köteleuő az event de picit több pénzt kapsz érte) plusz itt alapból nincsenek meg a WoT hibái (minuszos csaták, agyon arcade-osított játékmenet, hatalmas random faktor, szr MM, korhűtlen járművek prototípusok, idióta debil játékosok). Plusz a fejlesztők foglalkoznak a játékkal, és a játékosokkal, az új tartalmak nem merülnek ki 1 új pályában meg egy új ágban. A fórumokra lehet írni, és amelyik ötlet megtetszik nekik azt berakják később. Nem úgy mint pl a WoT-ba a nehezebb realisztikusabb módot. Oh és nem op-k az oroszok. Én már szedtem le kétfedelűvel Hurricane-t mert béna volt a játékos.

2013. okt. 3. 23:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Hát te se sokat olvasol a dolgokról úgy tűnik.
2013. okt. 6. 20:42
 12/34 A kérdező kommentje:
Pl miről?
2013. okt. 6. 21:15
 13/34 anonim válasza:
82%

Most azért tetted fel a kérdést mer azt hittem hogy mindenki a wt oldalÁn áll ?mert akkor el vagy tévedve. Attól hogy 3 éve tervezgetnek attól sztem még gyorsan haladnak

Am meg mi az a wt?

2013. okt. 22. 22:55
 14/34 anonim válasza:
Hitted*
2013. okt. 22. 22:56
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel, kíváncsiságból tettem fel. Mellesleg nem értem mire akarsz kilyukadni.
2013. okt. 23. 16:42
 16/34 anonim válasza:
Igazából sehova se akarok kilyukadni :)
2013. okt. 23. 22:22
 17/34 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem semmi gond nincsen a veszteséges csatákkal, legalább van tétje... és ha jó a csapat (ilyen is van csak szerencse kérdése, de általában 50-50%), akkor tier 6-os tankommal is elég hasznos tudok lenni a Tier 10-es tankok ellen is, jó nyilván nem közelharcban, spotolom Őket és kész, a többiek pedig majd megdolgozzák... Idióta játékosok meg ott is lesznek...
2013. okt. 25. 18:49
 18/34 xperialaci ***** válasza:
24%
A wt egy szar ! Wotozzàl csak. :)
2013. nov. 2. 20:51
 19/34 A kérdező kommentje:
Miért szar? (:
2013. nov. 11. 20:34
 20/34 anonim ***** válasza:
62%

WOT készítésekor semmibe vették a harctéri alkalmazásokat , tulajdonságokat , tényeket. Mivel ez egy orosz játék ezért számoltam rá hogy picit az orosz tankok picit " fényezetebbek " lesznek mint valójában, DE HOGY ENNYIRE AZ MÁR DURVA.

A valóságtol nagyon távol áll a német harckocsik iszonyatosan le vannak butitva , ahhoz képest hogy a Párduc volt a 2vh legjobb tankja minden tekintetben , (pl semleges kormányzás a hozzáértők tudják mi az) egyszerűen kihagyták a játékbol. Erre egy haverom azt mondta hogy azért volt szükség mert akkor 1 Párduc elbánna egy egész csapat t 34 essel, ami már közelítené a valóságot. Persze játszom továbbra is a játékot csak néha idegesít az igazságtalanság pl sziklafalon keresztül lőttem ki egy játékost :-o

2013. nov. 17. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!