Szerintetek a War Thunder Ground forces lenyomja a WoT-ot?
Most azért tetted fel a kérdést mer azt hittem hogy mindenki a wt oldalÁn áll ?mert akkor el vagy tévedve. Attól hogy 3 éve tervezgetnek attól sztem még gyorsan haladnak
Am meg mi az a wt?
WOT készítésekor semmibe vették a harctéri alkalmazásokat , tulajdonságokat , tényeket. Mivel ez egy orosz játék ezért számoltam rá hogy picit az orosz tankok picit " fényezetebbek " lesznek mint valójában, DE HOGY ENNYIRE AZ MÁR DURVA.
A valóságtol nagyon távol áll a német harckocsik iszonyatosan le vannak butitva , ahhoz képest hogy a Párduc volt a 2vh legjobb tankja minden tekintetben , (pl semleges kormányzás a hozzáértők tudják mi az) egyszerűen kihagyták a játékbol. Erre egy haverom azt mondta hogy azért volt szükség mert akkor 1 Párduc elbánna egy egész csapat t 34 essel, ami már közelítené a valóságot. Persze játszom továbbra is a játékot csak néha idegesít az igazságtalanság pl sziklafalon keresztül lőttem ki egy játékost :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!