Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a War Thunder...

Nayal kérdése:

Szerintetek a War Thunder Ground forces lenyomja a WoT-ot?

Figyelt kérdés
Egyáltalán egy ligában küzd a két játék? A WT:GF-nek is lesz arcade módja de ott lesz mellette a historical (félig szimulátor félig arcade) és a dull real battle mod is. Valamint az event rendszerben megszabják hány játékos játszhat, és milyen gépekkel (nem köteleuő az event de picit több pénzt kapsz érte) plusz itt alapból nincsenek meg a WoT hibái (minuszos csaták, agyon arcade-osított játékmenet, hatalmas random faktor, szr MM, korhűtlen járművek prototípusok, idióta debil játékosok). Plusz a fejlesztők foglalkoznak a játékkal, és a játékosokkal, az új tartalmak nem merülnek ki 1 új pályában meg egy új ágban. A fórumokra lehet írni, és amelyik ötlet megtetszik nekik azt berakják később. Nem úgy mint pl a WoT-ba a nehezebb realisztikusabb módot. Oh és nem op-k az oroszok. Én már szedtem le kétfedelűvel Hurricane-t mert béna volt a játékos.

2013. okt. 3. 23:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
38%
Én is várom a GF-et, de ahogy már előttem is mondták, amíg csak morzsák vannak a játékról, addig nem mondhatunk semmit, de szerintem az értelmesebbek átjönnek GF-re!
2013. nov. 19. 22:58
 22/34 anonim ***** válasza:
51%
én már 1 éve játszok a wottal és elég jó játékos vagyok de mit mondjak jelenleg a wt jobb lesz mint a wot hogy mért? kezdjük az mm-el az oké hogy a tigert beteszi tier 9be még az első gunjával is viszonylag jó de hogy az alap m7et beteszi tier 7be na az szívás mert még a gold vagy az rro se visz át semmit még a 4est is alig viszi.. csapatra épít a játék de tele van noob-okkal egy castában 1-2 megfér de hogy 15:0ra kikapok 3szor és mind3szor 5ezer dmg na az már idegel.. általában az egyik caspatban csak td van a másikban meg csak heavy na ezt is szeretem meg állítólag tudás szerint osztja a játékosokat hiszem ha látom.. pro-k a noob-ok ellen van szinte mindig mondjuk lehet csak velem szívózik mindig -.- a minuszos csaták is oké benne lehetnek de akkor már ne a csapat miatt kelljen már fizetned hanemm mondjuk a legjobb 5játékosnak ne kelljen javítani folytassuk a gold ammo-val hülyeség az egész nemaz használja aki nemtud semmit se átütni hanem aki nem tud célozni legalább csak akkor használhatnál gold ammot ha 2szintel nagyobba rak de azaz fv215b183 túl tesz mindenen oké papír a tank de gyors van tornya és ez már kicseszés hogy mindenki golddal lövöldöz benne és mindent kinyir 2lövéssel ez igy már nem is játék a wt-ben egyenlőre nem lesznek ilyen hibák remélem és pillanatnyilag jobbnak tűnik talán 1-2hónapig a wot előtt fog járni de valószínűleg a wot-ot ösztönözni fogja és felgyorsítja a fejlesztését ez esetben maradok a wotnál de most legszívesebben letörölném és a wt-vel játszanék mert már idegileg nem bírm elviselni hogy a 10esek tisztára úgy játszanak mint az 1esek meg hogy mindenki megveszi a 8as prémium tankot ott pattog hogy hú de jó vagyok közben meg értelmi sötétségben él
2013. dec. 4. 15:22
 23/34 jollan válasza:
Ha a WOT feltolja a gép erőforrás igényét akkor tuti a banda fele otthagyja. Kettő hete olvastam a hírt, már a magyar fórumokon is kering a hír.
2013. dec. 14. 12:25
 24/34 bence950 válasza:
A War Thunder Gr. F. sokkal jobb minden féle embernek, mint a WoT. Engem a traktor-tankok fogtak meg.
2014. máj. 17. 17:40
 25/34 Tanis válasza:
95%

Sziasztok.

Hát itt aztán volt minden ami csak lehet. Megmondom őszintén én még nem próbáltam ki a WT-t, de most pótolni fogom. Viszont annyit mondanék, hogy én a WoT-tal már lassan három éve tolom. Szidja mindenki milyen rossz ez milyen rossz az... akkor minek játszol? 6.0 óta rengeteg javítás volt, szerintem nem lett rosszabb. Az MM tényleg nem a legjobb, de minden játékban így van. Független attól, hogy mivel játszol. Van mikor profi játékosokkal is lazán kikapunk mert egyszerűen mindenki megy a maga feje után... aztán meg nooboznak. Mint említettem ez mindenhol gyakori jelenség. Szerintem a WT-ben is lesz. A különbségről meg akkor ha ténylegesen kipróbáltam akkor beszélhetünk.

2014. máj. 19. 19:52
 26/34 anonim ***** válasza:
hát nem tudom ha most otthagyom a wot-ot az azért lesz mert mer nem birja a gép 18-25fps.
2014. máj. 19. 20:15
 27/34 anonim válasza:

A WT jobb:

- Festés ingyen (Photoshoppal, esetleg kioldod)+ matricák (Magyar tankos embléma is!)

- Noobok rögtön meghalnak

- Van respawn, ergo ha elcsesztél valamit, újra megpróbálhatod

- Nagy terep

- Jó optimalizálás (60 fps-sel fut mediumon, míg a vog elmegy 23 fps-sel MINIMUM!-on)

- Gyönyörű grafika

- Sok tank

- Realisztikusabb (sok ügyesség kell hozzá)

- Sok arany event

stb. Én kipróbáltam a WoT-ot is, de azért lett rossz, mert:

- Folyamatos német tank nerf

- Nagyon furcsa optimalizálás

- Elég gyenge grafika

- Idióta Adminok, a semmitmondó érvekkel.

- Béka feneke alatt lévő MM.

2014. máj. 25. 11:08
 28/34 anonim válasza:
Félreírtam, a vog az a wot akart lenni :D
2014. máj. 25. 11:09
 29/34 anonim válasza:
Srácok! Most öszintén a GF-nek csak a nyitott BÉTÁja megy ha kijavítják a hibákat egy egészen király játék lesz szerintem... ha jól emlékszem a WoT bétájában még fizika sem volt.
2014. jún. 17. 17:04
 30/34 A kérdező kommentje:
Mert most van? :D
2014. jún. 17. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!