Szerintetek a War Thunder Ground forces lenyomja a WoT-ot?
Sziasztok.
Hát itt aztán volt minden ami csak lehet. Megmondom őszintén én még nem próbáltam ki a WT-t, de most pótolni fogom. Viszont annyit mondanék, hogy én a WoT-tal már lassan három éve tolom. Szidja mindenki milyen rossz ez milyen rossz az... akkor minek játszol? 6.0 óta rengeteg javítás volt, szerintem nem lett rosszabb. Az MM tényleg nem a legjobb, de minden játékban így van. Független attól, hogy mivel játszol. Van mikor profi játékosokkal is lazán kikapunk mert egyszerűen mindenki megy a maga feje után... aztán meg nooboznak. Mint említettem ez mindenhol gyakori jelenség. Szerintem a WT-ben is lesz. A különbségről meg akkor ha ténylegesen kipróbáltam akkor beszélhetünk.
A WT jobb:
- Festés ingyen (Photoshoppal, esetleg kioldod)+ matricák (Magyar tankos embléma is!)
- Noobok rögtön meghalnak
- Van respawn, ergo ha elcsesztél valamit, újra megpróbálhatod
- Nagy terep
- Jó optimalizálás (60 fps-sel fut mediumon, míg a vog elmegy 23 fps-sel MINIMUM!-on)
- Gyönyörű grafika
- Sok tank
- Realisztikusabb (sok ügyesség kell hozzá)
- Sok arany event
stb. Én kipróbáltam a WoT-ot is, de azért lett rossz, mert:
- Folyamatos német tank nerf
- Nagyon furcsa optimalizálás
- Elég gyenge grafika
- Idióta Adminok, a semmitmondó érvekkel.
- Béka feneke alatt lévő MM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!