A War Thunder-ben szerintetek melyik nemzetnek vannak a legjobb vadászgépei?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 22:03
1/10 anonim válasza:
Ez teljesen emberfüggő. Az orosz gépeken erős fegyverzet van,de ügyesen akárkivel jó lehetsz.
Angol Hurricane,
Japán Hayabusa,
Orosz Yak-3,
Amerikai Hawk,
Németekből... a kezdő 2. És a BF 110 heavy fighter.
De a kérdésedre,a legjobb szerintem az orosz.
4/10 anonim válasza:
Németekből 7-es szinten vagyok, egyelőre én is azt mondom hogy ezen a szinten a Spitfire-eket próbálom kerülni, a Beaufighter meg szintén gyors és erős ellenfél. Br az orosz Lagg-3-as is szokott kellemetlen perceket okozni.
5/10 Bacsa Illés válasza:
szerintem a Yak-7B meg a IL-2
6/10 4ttil4 válasza:
az angol gépek jól fordulnak, és a fegyverzetük is elég frankó ( a heavy fightereken főleg).
Az orosz gépek is viszonylag jól manőverezhetők és erős a fegyverzetük. Én ezt a 2őt ajánlanám, de minden frakciónak megvannak a jó gépeik és ha ügyes vagy bármelyikkel lehetsz jó.
7/10 Nayal válasza:
Minden nemzet másban jó AZ ISTENIT FEJEZZÜK MÁR EZT BE! Csak azzal mennétek ami erős meg op mmi? Sok 12 éves.
8/10 Gangnam style válasza:
Sztem magas szinten amerika a legjobb én 12-es szinten vagyok és nagyon sok jó repülöm van (f6f, f4f, f4u,p47, p63, b25, sbd3, a20g, tbf avenger, p39n, p38
9/10 anonim válasza:
Ember függő sokszor japánok porig alázák az oroszokat tier 3-4 ben
Mert a japánokkal tudni kell játszani
Ugyan úgy a németekkel is
10/10 anonim válasza:
németekből a Focke Wulf 190 odabsz, de ha a Bf109 re szerelsz még 2 cannon akkor az is eléggé fsza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!