Szerinted melyik sims 3 kiegészítő a legjobb?
Nekem az évszakok és az egyetem.Évzsakok:Esik a hó minden féle fesztivál na meg nyáron lehet barnulni akkor fürödni az ottani tavakban .Tehát minden évszakban lehetőség van arra hogy ne unatkozoon a sim..:DDD
Egyetem: új munkák .bulik és az egyetemi lét hordós buik jelmez meg minden ezt igazából nehéz leírni de én nagyon szeretem az összes kiegészítőkde ezek a kedvenceim..:))
Naés milyen fesztiválok vannak az évszakokban? Ja és kb. hány?
Amúgy most sims 2-vel játszok és ott majdnem az összes kiegészítő megvan. Most pedig megkapom majd a 3-as alapjátékot + egy kiegészítőt.
Ha összebarátkozol egy sellővel ő sellővé tud tenni és akkor mutat neked vízalatti szigeteket!
Amúgy nekem a természetfeletti erők és a házikedvencek a kedvenceim! Az első azért mert szeretem a boszikat/vámpírokat/tündéreket a második mert állatbarát vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!