Battlefield 4 vagy Call Of Duty Ghosts?
COD BO2 zombi módját imádtam
BF3 egy külön kis közösséget alkot, ott is jól megvagyunk.
codon nekem olyan könnyű volt, túl hamar kilőttem valakit, a bf3 megdolgoztatott.
ahogy elnézem, mivel a bf3 az év játéka is volt, a bf4-re voksolok.
attól függetlenül sikítozok ha meglátom a Ghosts trailerjét.
Szóval szerintem előbb a BF4 majd rá a COD. :)
De szerintem mindegyik valamiért különleges, ahogy néztem mindenhol omlanak a pályák, és figyelni kell majd.
[ ja és amúgy azért sikítozok, mert lány vagyok.:) ]
Battlefield 4: -Őrületes grafika, fantasztikus Multiplayer, járművek, realisztikusság, rombolhatóság, kiváló hang, csapatmunka és szerintem jó Singleplayer de mindnyájan tudjuk hogy a BF sose volt Singleplayer játék így nem biztos hogy olyan epikus, meg még egy csomó jó dolog...
Call of duty: Ghosts: -Igen...őőőőő, hát van benne egy kutya és őőő.... új grafikus motor ami ugyanolyan szar lesz mint az előbbi a BF4-hez képest, unalmas multiplayer, kis gyerekek sikítása mikrofonba, gagyi hangok és ahogy megszokhattuk a fegyverek Ctrl C Ctrl V az előző részekből... Battlefield 4-et vegyél mindenféleképpen sokkal izgalmasabb az egész játék...
Dragonnak tökéletesen igaza van.
Õ felsorolt egy rakat dolgot a bf mellett, halljuk a Cod elõnyeit.
Ja, hogy a pörgõsebb játékmeneten kívül semmi nincs, ami a Bf-ben is megvan egy rakat játékmódban.
"Dragonbox":
Mert az ugye jobb hogy egy 16 négyzetkilóméteres területen futsz 10percet majd fejbelő valami atompro kocka 3kilóméterről. Az lehet hogy realisztikus, de egy rakat bugg az egész. Tisztán 100méterről fejbelőnéd a csávód erre kb hasba találod. 100méteren fél métert húz a sniper .. valószínű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!