League of Legends-ben hogy kellene taktikázni?
Figyelt kérdés
Fél éve nem játszottam, akkor is talán 1-2 meccset nyomtam le, és a többiek már rég 30-asok, én meg 17lv-n szenvedek.. Talán újra megtetszett a játék, és gondolkozom, hogy vissza kéne menni. Én valamiért csak a távharcos karikat szeretem, és a közelharcosokat nem tudom, hogy miért, de utálom, és azokkal egyáltalán nem tudok játsszani. Láttam olyanokat, hogy mindenki ráment mindenkire, de olyankor én nem vagyok képben, hogy kis is kéne megtámadni. Ja, és pl. ma volt olyan, hogy Tryndamare rámjött(Varus-al voltam) és mindkettőnknek kevés hp-ja volt, aztán ő benyomta a skilljét, és így nem tudtam megsebezni, addig ő megölt. Viszont ha távharcossal vagyok, akkor az általában gyenge védelmű karakter, és így az ellenfél közelébe sem merek menni valamiért.. Hogy lennék jobb játékos/csapatjátékos? Mit kellene tennem?2013. jún. 9. 22:51
1/1 anonim válasza:
mindenképp nézzél jobb játékosok live streamjét, folyxamatban lévő ranked meccseket, abból sokat lehet tanulni, ki hova megy, kis átgondolással ki lehet találni miért pont azt csinálja amit.
Távharcos lényege, hogy távolról daráljon. Ha félsz hogy elkapnak, akkor varusnál runaan's hurricane + vmi dmg (pl infinity edge/Bloodtruster) után építs randuin's Oment, annak az aktívja lelassítja a téged üldözőket így kicsit elfuthatsz és darálhatod őket tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!