Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends hack?

League of Legends hack?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=6DpfRWbOihQ

találtam youtubeon, a progit le lehet tölteni és el is indul, de nem használtam az "adottságait" csak elindítottam mert félő h adatlopó, bár a vírusírtóval ellenőríztem és nem érezte vírusnak (AVG).

2013. jún. 8. 23:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Aha ... és ezt szerinted mennyi idő alatt basszák ki ? Jelentik adminnak , az vissza nézi , kapod az ip és az acc pernament bannt.
2013. jún. 9. 00:24
 2/10 anonim ***** válasza:

2 lehetőség van:

1. Nem működik

2. Pár nap és permaban

2013. jún. 9. 09:25
 3/10 A kérdező kommentje:
a permaban mit jelent?
2013. jún. 9. 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:
permanent=állandó, folytonos , örökös .
2013. jún. 9. 14:17
 5/10 A kérdező kommentje:
és, ha valakit perma bannolnak az csak arra az accountra érvényes v az összes accountra arról az ip címről?
2013. jún. 9. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha ipre bannolnak akkor úgyse lolozol többet ..

Kivétel ha dinamikus az ip-d

2013. jún. 9. 21:42
 7/10 anonim válasza:
2013. aug. 27. 23:39
 8/10 anonim válasza:

juj bocs.. nem azt.. :S

ezt akartam: http://www.youtube.com/watch?v=52s1wDsu2Z8

én is csak találtam.. fel kell húzni 10esre egy új accot és sztem azon megadja a rengeteg rp-t meg IP-t én kipróbálom :D

veszek majd skineket

2013. aug. 27. 23:41
 9/10 anonim válasza:

Van müködő hack 10esre felhúzod a karid utána kéri a summoner neved és elküldi az 1000 rp t de ha nem adja ki rögtön akkor megcsinálsz még1et és meglesz..

Nekem müködött most van blood lord vladimirem és Foxfire Ahrim!!! Ha érdekel írj egy levelet és elküldöm privátban!

2013. okt. 30. 01:42
 10/10 anonim ***** válasza:
1 et mondok. Ha olyat láttok hogy be kell regisztrálni, és felvinni accot minimum 5 re, az MIND ÁTVERÉS. Ha megteszi bárki is, akkor semmit nem kap, viszont 1 illetőnek lesz +1 barátmeghívása, na ő igen, ő kap RP t. De aki felviszi a reget, az 1 árva RP t sem kap. Szóval annyit mondok, nem létezik valós hack a LOL ra. Max skin hack.
2014. szept. 4. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!