League of Legends-ben nem tudok választani Vay-n és Elise között, írjátok le, hogy ki melyiket szereti és miért?
Mind a kettő nehéz karakter, és nem is egy poszton vannak tényleg nem értem mi alapján kérsz segítséget.
Én nagyon szeretem Vayne-t vele volt majdnem pentám (sajnos az utolsót nem kaptam el időben) de ehhez borzasztóan ki kell farmolni, óvatosan kell játszani ne öljenek meg, mert nagyon papír, és a játék vége felé olyan aprítást tarthatsz, hogy élvezet nézni. Viszont szerintem az egyik legnehezebb adc, a stunja is komplikált, de itt van leírva magyarul:
"Képességei:
Night Hunter (Passzív): Vayne könyörtelenül vadássza le az ördögi gonoszokat. Bónusz mozgási sebességet kap a közelben lévő ellenségek után.
Tumble: Vayne manőverezik, hogy pontosan beállítsa a következő lövését. A kurzor irányába mozdul el, és a következő támadása bónusz sebzést okoz.
Silver Bolts: Vayne egy ritka fémből származó méreggel tölti meg a nyílvesszőjét, hogy megmérgezze a gonosz dolgokat. A harmadik ismételt támadása, vagy varázslat ugyanazon a célponton az ellenség maximum életének százalékával okoz valódi (true damage) sebzést.
Condemn: Vayne leveszi nehéz számszeríját a hátáról és ezzel lő célpontjára, sebezve és hátralökve őt. Ha az ellenség falnak ütközik, akkor bónusz sebzést okoz, és stunnolja őt.
Final Hour (Ultimate): Vayne felkészül egy mindent eldöntő küzdelemre, sebzése megnő, láthatatlanságot kap a Tumble képessége közben és passzívjából kapott mozgási sebessége megnégyszereződik."
Ha szereted a nehezebb karaktereket, és nem zavar, hogy eleinte nem ronthatsz neki az ellenfeleknek én tudom ajánlani, szerintem a legjobb adc (tudom mindenki szerint Ezreal és Draven az, nem izgat).
Elise-ről nem tudok túl sokat, bár tetszeni nekem is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!