League of Legends milyen pozícióban szeretsz játszani, és miért?
Support , mert szeretem , nem tudom megmagyarázni miért , jó és kész ..
Fav champ : Soraka és Janna
Miden szeretek a legjobban. Valahogy azt mindig biztonságosnak érzem, sokszor egy ellenséges gank se tud nagyon bezavarni.
Kedvenc champ, hát, van egy pár. Zed, ninja (igazából ezért vettem meg :D), nagyon erős, ellenséges adc-t 100-ról 0 leburstöli. Ahri, ő volt az első 6300-as champom, szinte mindig nyerek vele. Master Yi AP építve pentagép. Ezreal, igaz ő adc, blue build imádom <3
Minden rolet szeretek.
Többnyire hagyom, hogy az insta "top/mid or i leave/ bot with xy "- ok írjanak, oda megyek ami marad.
Supportként: Janna/Alistar/ Lux. Kedvenc adc-m Sivir .
Midre Lux/Fizz/Xerath/Pantheon/Jayce többnyire, attól függ milyen a team. Jungelbe Trundle/ Lee, Hecarimot szeretném kipróbálni, mert játszottam egy nagyon jó ellen. Sejuani is jónak tűnik.
Topra Fiora/Yorick/ Riven ha free :)
Ap Yi gay champion..Sivirrel vicces lehet ellene középen a spellshield miatt :)
Support,jungler leginkább de ha muszály játszok bármit.
Azért az a kettő mert ha valami retardált cc nélküli champekkel jönnek akikkel összedobott,legalább nekem lesz cc-m.Meg nem tudok normálisan lasthitelni.
Kedvenc champ-ek:
Support:Janna,Nami,Lulu,Karma,Sona,Leona
Mid:Ahri,Morgana,Brand,Twisted Fate,Kayle
Top:Irélia,Jayce,Wukong,Riven,Rumble
ADc:Varus,Ashe,Quinn,Graves,Vayne
Jungler:Jarvan IV,Trundle,Sejuani,Rammus,Shen (Skarner,Shyvana)
Season 2-ben imádtam Shyvana-zni,de már messze nem olyan erős mint volt.Skarner is jóval gyengébb. :(
Nekem sorrendben kb így van:
mid - Diana, Karthus, Brand
jungle - Sejuani, Fiddlesticks
top - Renekton, Wukong
support - Nami, Alistar
adc - MF, Ezreal, Vayne
Kedvenc pozícióm ADC és mid, de gyakran supportolok is.
ADC-Könnyű farmolás, imádom az ad-t adó itemeket, mivel mióta játszok, mindig csak adc-ztem, jobban hozzászoktam. Ja, és ugye a végén én hozom a meccset (már amikor..:)
kedvenc adc-im: Ashe, Caitlyn (előbbivel tudok is játszani..:)
Mid-Nem csesztet senki, leginkább ez tetszik benne. Biztos enyém az összes farm.Azért is szeretek még miden lenni, mert az egyetlen dolog, ami nagyon, ami tényleg nem megy a játékban, az, hogy egyszerre több helyre koncentráljak, miden pedig (jó esetben) csak egy enemyre öszpontosítok.
Kedvenc midesem: LeBlanc, Lux. Akalit is szeretem, csak közelharcos, és nem megy.
Support: nem igazán tudom, miért szeretem, de jó érzés az assistokért harcolni, és nem azon idegeskedni, hogy nincs killem.:D
Kedvenc support: Nami (csak vele supportolok)
Topra még sosem mentem pvp-ben, jungle-ba úgyszintén.:)
régebben topon és miden szerettem játszani, ám ahogy elkezdtem rankedezni rá kellett jönnöm hogy sajnos kevésszer tudok ezekre a lenekre menni, úgyhogy most legtöbbször adc poszton játszom, support haverral premadezünk és általában elfogadják és átengedik nekem a carryzést. De normalon most kezdek beletanulni a junglezésbe is bár az még nem nagyon megy.
Mid: orianna top: renekton Junlge: lee sin ADC: mf,ezreal supp: alistar, sona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!