Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért kaptam 20 win IP boost-o...

Miért kaptam 20 win IP boost-ot a LOL-ban?

Figyelt kérdés
Nem csináltam semmit csak játszottam és amikor beléptem kaptam ilyet...pedig új account 4-es volt még csak és 4-5x nyertem és egy volt a leave.

2013. jún. 9. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valaki rossz névre küldte?
2013. jún. 9. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
valoszinu hogy valamilyen ajandek, en es a tesom is kaptunk
2013. jún. 9. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
valami ajándék néharitkán ad ilyet a riot.
2013. jún. 9. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel Május 18.-a és 30.-a között az EUW szerver rosszalkodott (disconnectek, lagg mint állat, bejelentkezési hibák), kiengesztelésül küldték ezt a 20 IP boost-ot a játékosoknak. Elméletben csak azoknak akik ezt tapasztalták, de szerintem mindenkinek szétküldték, mert barátnőm is kapott, pedig nem játszott az adott időszakban.

Volt is nagy hirig, hogy míg az EUW szerver játékosainak ez jár, a NA (North America) szerveren 4 napi laggért, 10 IP boost, 1000 RP, és egy ingyenes Sona skin járt, a Silentnight Sona.

Ennyi dióhéjban a történés. :D

2013. jún. 9. 17:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő érdekes haverom nem kapott és most nagyon utál engem xD
2013. jún. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!