Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends ez miért van?

League of Legends ez miért van?

Figyelt kérdés

Rankeden játszok Silver Division V ben vagyok de töltőképernyőnel lehet látni hogy eggyes embereknek pl Ezüstkeret,Aranykeret, én azthittem olyan keretet kapok amilyen divisionban vagyok. Vagy ez teljeten mástól függ?

Csak Division I ben ad?

És még szokott lenne a töltőképernyőben szintén hogy embereknek ilyen szalagok vannak a képénél piros,sárga stb színű ez micsoda?

2013. jún. 9. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
season 2 reward volt
2013. jún. 9. 23:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Heló!

Hátha még másnak is hasznára válhat a válasz:

Keretet az adott season végén kapsz, annak megfelelően, hol végeztél - tehát hiába voltál diamondban, ha a záráskor goldban vagy, goldosat kapsz. Bronzban nem adnak keretet.

A szalagok pedig a 4 honor pont alapján adhatóak, ha sok teamworköt kapsz, akkor zöldet kapsz, és így tovább.

Kevésbé számít, ha barátok adják, illetve el is vehetőek - nálam is törlődött egy hónap után.

2014. febr. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!