Én GF szerverről beszélek. Össze sem lehet hasonlítani egy GF szervert egy nyomi privát szerverrel!!!!!!!!! Úgy persze megunod fullos cuccokkal. Pont nem ez a léynege, hanem a kűzddés. Ha nicns kitartásod, akkor a GF szerver nem nektek való. Az egy dolog hogy privát szerveren emgnézed, de nem tükrözi a GF igazi szerveren történő játékot. Én is gyorsan emguntam a privát szervert meg a tört vackokat, de ez a GF szerver teljesen más.
Egyébként itt link ha kell béta szerver: [link] Beregisztrálsz ha engedi. FUllso cuccok, 99es szint + az új pályák mapok stb. Ez is privát szerver ha úgy nézzük; viszont az újdonságokat meg tudjátok nézni. De a GF szervert egyik sem tükrözi! És nem azért mert más, a játék uygan az, csak épp nehezebb, azért mert nincsenek fullso cuccaid, nincs fullos szinted és skilleid. Ezeket mind mind magadtól kell kűzdeni érte.
Metin 2 a lehető leges legrosszabb mmorpg.
Válaszolva : Egyértelműen vindi , még úgy is hogy egy szar cég kezében van a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!