"Bossokról annyit hogy láttam barátomnál hogy ütik ki a kék sárkányt eredetin 2emberrel , lekábította egy sámán , egy sura meg pókká változva 40másodperc alatt ledarálta."
Te miről beszélsz ember? :D Ezt megnézném jöhet a videó is. Azt 2 ember nem veri le, vagy az nem volt GF szerver... Körülbelül ez egy normál kék sárkány ölés GF szerveren: http://www.youtube.com/watch?v=Q4NPZgi7A0k vagy ez: http://www.youtube.com/watch?v=fp-6UFdWaAs És ezek top játékosok.
Mellesleg csak úgy nem mehetsz be oda. Kulcsok kellenek, amit 1 másik bossból (yonghan tábornok) üthetsz ( http://www.youtube.com/watch?v=MeQyCOjDIPQ), ami 3 óránként jelenik meg és elég sokan ütik. Szóval az nem olyan egyszerű, mint azt hiszed. Nincs taktikája? Dehogynem.
Lélekbarlang 2 végén először meg kell szerezni a kulcsokat a Yonghan tábornokoktól. Három darab kell belőle mindenkinek,
aki be akar jutni. Ha olyanokkal vagy csoportban, akiknél nincs ennyi, akkor nem enged be a Sura szellem.
Ha bejutott egy csoport, akkor egy órájuk van, addig mások nem mehetnek be azon a szerveren. És ezen kívül vannak metinkövek benn a sárkány kamrában, amiket le kel lütni hogy gyengüljön. Nem csak abból áll, hogy odamész leütöd. Mellesleg amit dob tárgyat az kell az új vérthez, ez is nemrégi fejelsztés: [link] Ráadásul 4db sárkány karom kell és 3db sárkány pikkely hozzá, azt ugye mondanom se kell hogy sokszor le kell verni + nem is mindig dob.
Metinben is lesz szintemelés, Lv 99-ről Lv 105-re. Vindiben nem tudom mennyi egy szint, de itt metinben Lv 99-re 2.029.047.116 exp kell, ami nem kevés.
Lehet eddig el volt hanyagolva, de szerintem az utóbbi évben elég sokat fejlesztették, és még várhatóak fejlesztések.
Előnyhöz mondnám hogy a szervereket minden héten szerdán leállítják és frissítik ill. szerintem az is előnye, hogy nem nagy a gépigénye, ugyanakkor MMO és ingyenes.
Vannak itt is speciális pályák, pl. DC és DT. (DC: http://www.youtube.com/watch?v=DLurlAIFJaA, DT: http://www.youtube.com/watch?v=bwVyFDgn1MU)
Ezek is labirintus szerű pályák, végig kell menni rajtuk. DT az inkább harc az idővel majd a végén lehet egy oylan kovács ami nem kér fejlesztési tárgyakat, a legfelső emeleten me ga kaszás nevű boss. DC az inkább labirintus féle, a végén egy főbossal, Azrael-el.
Ha akarsz a játékról olvasgatni pár "mélyebb" infót, akkor link: [link]
Magyarul vannak benne olyan idiótaságok ami nem illik 1 mmorpg-be.
Azt tudom hogy eredeti szerver volt , annyit csinált , felbuffolták , felhuzta fejetére a kardját , átváltozott és 90-150k-kat (kicsit wtf hogy itt csak 10k-kat ütnek) vágott a sárkányba , 40másodperc után meg elpatkolt . Annyit tudok hogy haver 99-es és qqriq a neve.
De mégha jó bossok lennének benne , akkor se lenne jó mmorpg , egy p2w-es játék soha nem lessz az ..
Egyébként ezt mondtam , unalmas a boss , semmi mást nem csinálnak csak 1 rakás player üti , taktika 0 .
De lényegében annyira nem érdekel ez az alsóbb kategóriás játék hogy hagyuk is , soha nem lessz konkurencia még egy középkategóriás mmorpg-nek sem.
Amiket belinekltem az csak gyorsított verzió, ha nem tűnt volna fel. A kék sárkány 1 órás; a DC 1 óránál több, a DT run is kb 1 óra.
"Azt tudom hogy eredeti szerver volt , annyit csinált , felbuffolták , felhuzta fejetére a kardját , átváltozott és 90-150k-kat (kicsit wtf hogy itt csak 10k-kat ütnek) vágott a sárkányba , 40másodperc után meg elpatkolt . Annyit tudok hogy haver 99-es és qqriq a neve. "
Ezek csak tények barátom. BEARS céh az egyik legerősebb céh Pegasuson Jinno birodalomban, azt hiszem TeddyBear-t nem kell bemutatnom senkinek. Ha ők 10k-kat cspanak rá annyian, akkro az így is van. QQRIQ nevét is tudja mindenki, ő lett először 99-es és van pár mobozós videója, gyanítom onnan vetted a nevét. De azt kétlem, hogy a barátod. Mint már mondtam szivesen megnézek videót ahol 90k-t csap rá. Csak tudod, ez lehetetlenség. :) Annyi nem lehet egy ütés, még áváltozva se. Mutass bizonyítékot, akkro elhiszem. Ami a tény, hogy a kék sárkány a jelenlegi legerősebb boss am etinben. Lehet hogy nincs különösebb taktikája, viszont CSAPATJÁTÉK! És épp ezért csak együtt lehetséges beszorítani és leölni is. A taktika az, ha eljutsz odáig és letudjátok ütni és beszorítani. Nem olyan egyszerű, mint azt képzeled. Nem primitív, hanem egy harci játék; és ez jól is van így. Hameg a bossokat mondod, az új mapokkal kb. 10-15 új boss lesz majd.
Nem kell elhinni , mondtam nem túlságosan érdekelnek alsóbb kategóriás játékok. Nemtudom hogy csapatjáték ez , taktika nélkül üti 15 marha , egyszer majd összesik , a csapatjáték a wow raidelés vagy a lol harcoknál kezdődik.
Amúgy meg 15új boss ? Ahogy hallotam évek óta első normális frissítés lesz (ha lesz) , semmit nem értek vele ha p2w-es szar marad a "játék".
De egyébként pvpben is néztem videokat , elég gáz , 2-3skill azt berogy ... metin2-nél lejjebb nincs , ez a legalsóbb határ . Worst mmorpg metin2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!