Sims 2 hiányom van! Mit csináljak? (lent)
Tényleg sok kiadni 10ezret a játékra.Én régen eredetiben vettem őket,de aztán rájöttem,hogy rohadtul nem éri meg,mert:
-7000 és fölötte szerintem nagyon drága
-szinte mindig volt akkora "szerencsém",hogy kifogtam a hibás játékokat és így feleslegesen dobtam ki rengeteg pénzt
Például gyerekkoromban megvettem a Bugdomot,amit persze nem lehetett elmenteni,pont mint a tomb raider 1et.A tomb raider aod-t is eredetiben vettem,ezt már szerencsére el lehetett menteni,de pár hónap múlva nem engedte telepíteni,(nem azért mert gyenge a gépem vagy mert nem fért rá)kiírt valami hibát,hogy valami nincs rendben a cd-vel,pedig nem volt rajta szösz,sérülés,karcolás,stb. teljesen jó állapotban volt.Volt valami állatos is,egymás táborát kellett támadni vagy rendes küldiket csinálni,itt az volt a baj,hogy eredetileg 4táboranak kellett volna lennie szabadjátékban,de amit én vettem csak 2 lehetett(az egyik régi barátomnál láttam először ezt a játékot és tudom,hogy kellett beállítani mindent,de így is csak 2 tábort engedett nálam pedig tényleg elég alaposan átnéztem mindent és még a küldiket is átvittem hátha..de nem.).Megvettem a jade empire-t is,voltak olyan helyzetek amikor felmerült 1 hiba néha(nem igazán tudom,hogy ezt hogy fogalmazzam meg szóval ezt hagyjuk)és persze volt olyan hiba is,hogy nem tudtam az egyik szövetségest megszerezni,mert amikor párbajra került a sor nem tudtam megmozdulni(a jövőbeli szövetséges sem)és eltűnt apálya valami lilás rózsaszínes helyen álltunk a levegőben.És persze még további 2 tomb raider is hibás volt.Innentől kezdve elegem lett és így lett vége az eredeti játék vásárlásnak.Amúgy meg egyetértek azzal,aki írta a youtube-os dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!