Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 2 hiányom van! Mit...

Sims 2 hiányom van! Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nem akarja ideadni a simset, anya azt mondta hogy majd megrendeljük a héten. de nem tudom melyik napom, remélem hamar. az is idő, mire ide elszállítják. egész nap a mysims.hu-n lógok, már mindent megnéztem és kívülről fújom az oldit, de akkor is csak azon lógok. már azt is terveztem, hogy egy honlapot csinálok a sims 2-ről. LETÖLTENI NEM AKAROM! CSAK AZ EREDETI KELL! hogyan kezeljem a hiányát?! kérlek adatok tanácsokat!köszönöm

2012. aug. 6. 18:11
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Figyeljetek nem akarok beleszólni, de hogy még 10ezret is kiadni egy játékra kva sok érte abból inkább elmegyek moziba pl vagy ha jó idő van azaz kb 35 fok akkor strandra, de hogy BÁRMELYIK játékra kiadjak én 10ezret SOHA inkább akkor megvárom hogy akcióba legyen szal én max 5-6ezret adok ki max a játékokra 1ft-al se többet, egész életembe 1x vettem meg 9000ft-ér egy játékot a Fallout 3-at onanntól soha többet nem, am is nehogy azt higgyétek h külföldön jobb a helyzet valami igazság van benne valóba de kint többe is kerülnek a dolgok szal pl 1kg kenyér Angliába 400ft a legolcsóbb fontba átszámítva, tényleg több pénzt kapsz de jóval többe is kerül minden mint itt... am is azér számlákat kell fizetni és egy magyarnak a fizetése 120-130ezer ft vagy kicsit több de aki egyetemet végzett annak is 300ezer ft körül van, azér ott vannak a közüzemi számlák: víz,gáz,áram... akkor ha van vkinek telefonja meg TV-je akkor azt is kell fizetni akkor enni is kell valamiből szóval költeni játékra 10ezreket nincs értelme egy idő után úgy is leviszik az árát, pl a Crysis címü játék régen amikor kijött 12.000ft volt vártam vele kb 2-3 évet 2000ft-ér vettem meg én is inkább töltöm a játékokat oké "lopom" de csak akkor büntetnek meg ha eladod őket amúgy nem ha saját magadnak töltöd...
2012. aug. 14. 10:41
 32/35 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg sok kiadni 10ezret a játékra.Én régen eredetiben vettem őket,de aztán rájöttem,hogy rohadtul nem éri meg,mert:

-7000 és fölötte szerintem nagyon drága

-szinte mindig volt akkora "szerencsém",hogy kifogtam a hibás játékokat és így feleslegesen dobtam ki rengeteg pénzt

Például gyerekkoromban megvettem a Bugdomot,amit persze nem lehetett elmenteni,pont mint a tomb raider 1et.A tomb raider aod-t is eredetiben vettem,ezt már szerencsére el lehetett menteni,de pár hónap múlva nem engedte telepíteni,(nem azért mert gyenge a gépem vagy mert nem fért rá)kiírt valami hibát,hogy valami nincs rendben a cd-vel,pedig nem volt rajta szösz,sérülés,karcolás,stb. teljesen jó állapotban volt.Volt valami állatos is,egymás táborát kellett támadni vagy rendes küldiket csinálni,itt az volt a baj,hogy eredetileg 4táboranak kellett volna lennie szabadjátékban,de amit én vettem csak 2 lehetett(az egyik régi barátomnál láttam először ezt a játékot és tudom,hogy kellett beállítani mindent,de így is csak 2 tábort engedett nálam pedig tényleg elég alaposan átnéztem mindent és még a küldiket is átvittem hátha..de nem.).Megvettem a jade empire-t is,voltak olyan helyzetek amikor felmerült 1 hiba néha(nem igazán tudom,hogy ezt hogy fogalmazzam meg szóval ezt hagyjuk)és persze volt olyan hiba is,hogy nem tudtam az egyik szövetségest megszerezni,mert amikor párbajra került a sor nem tudtam megmozdulni(a jövőbeli szövetséges sem)és eltűnt apálya valami lilás rózsaszínes helyen álltunk a levegőben.És persze még további 2 tomb raider is hibás volt.Innentől kezdve elegem lett és így lett vége az eredeti játék vásárlásnak.Amúgy meg egyetértek azzal,aki írta a youtube-os dolgot

2012. aug. 15. 10:45
 33/35 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem mondani,hogy néhány eredetiben vett hibás játékot írtam az előbb le ennél természetesen több van még nekem:D
2012. aug. 15. 10:52
 34/35 anonim válasza:
linkeltek be ? mert párat már letöltöttem de nem lettek jók :|
2012. szept. 26. 14:02
 35/35 anonim ***** válasza:
A kommenteket látva igazat adok annak aki azt mondja töltsd le.! DE! nem minden játéknál jó ha letöltöd szerencsére ez a simsnél mind1. mondjátok hogy nem költenétek 10ezreket játékokra én is egyett értek, de ha pld a counter-strike-ot nézzük akkor ott érdemesebb eredeti verzióval játszani nem pedig törtel. bár a sims-nél az építésnél merűlhetnek fel hibák ha nincs feltörve (tapasztalat). de inkább tényleg töltsd le bár ma már fillérekért megveszed a 2-t
2016. márc. 14. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!