Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek mi volt a legérdekesebb...

Nektek mi volt a legérdekesebb élményetek a Sims 3 Pets-ben?

Figyelt kérdés
Nekem az unikornis, meg a Rejtélyes Törpök, már volt belőle vagy 3-4 :D

2012. aug. 6. 12:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jó, akkor úgy kérdezem meg, hogy az összes Simsben.
2012. aug. 11. 09:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem hiszem el, hogy senki nem képes válaszolni...
2012. aug. 12. 08:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem is az unikornis. :) De a teljes kiegészítővel nagyon elégedett vagyok, rengeteget javítgattak a rajta a Sims 2 óta. :)

Neked sikerült már befogadni egyszarvút?

2012. aug. 13. 18:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Kettőt is :D És azok nemzettek még kettőt, és teljes unikorniscsordám lett :D De már sokan voltam a családban, ezért csak egyet hagytam meg
2012. aug. 14. 09:50
 5/12 anonim ***** válasza:
És ha még emlékszel, meg tudnád mondani, neked mikor engedte végre, hogy csatlakozzon? :) Engem egyelőre mindig visszautasít, van egy lovam és egy kutyám, akikkel a kapcs. maxon van, az egyik szomszéd macsekkal is örök barátok vagyunk, most vettem egy papagájt is, hátha... de egyelőre nem jártam sikerrel. :)
2012. aug. 14. 11:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem sose volt benne lovam, általában veszek két macskát és azok csinálnak még egy rakatot és egész macskafarmot tartok. Jó sok gond van velük, volt hogy mire munkából hazaért a simem már szétkarmolásztak minden berendezést egy kupac porrá xD
2012. aug. 14. 17:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát, én nem tudom, hogy neked miért nem sikerült, de nekem szintén volt egy kutyám, egy macskám és egy lovam, örök barátok voltunk, meg volt jó pár apró állatom (gyík, kígyó), és a Simem állatbolond személyiségjeggyel rendelkezett. Lehet, hogy az a gond, hogy a macska nem nálad lakik (csak tippelek). Milyen a kapcsolatod az unikornissal?
2012. aug. 14. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Szinte maxon van, örök barátok vagyunk az unikornissal is. :) Lehet, hogy tényleg az a gond, hogy nem nálam lakik a cica? Na, majd még megpróbálkozom azzal, hogy pár napig minden létező szarvast és mosómacit összeszeretgetek, hátha segít :D Ha az sem, akkor kénytelen leszek macskát tartani, bár eredetileg nem terveztem. :)
2012. aug. 18. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
No, csak sikerült, és megúsztam házimacska nélkül :) Kínomban már összeszedtem egy kaméleont meg egy teknőst is, összebarátkoztam a papagájommal, meg még egy kóbor kutyával, egy vadló a legjobb barátom lett, és minden létező mosómacit és szarvast megsimiztem. :D Nem tudom, ezek közül mi volt, ami hatott, de végre-valahára csatlakozott a családhoz :)
2012. szept. 1. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:
ÚÚÚÚ hogy kell unikornist találni?? :dd xd
2012. dec. 1. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!