Sims 2 hiányom van! Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nem akarja ideadni a simset, anya azt mondta hogy majd megrendeljük a héten. de nem tudom melyik napom, remélem hamar. az is idő, mire ide elszállítják. egész nap a mysims.hu-n lógok, már mindent megnéztem és kívülről fújom az oldit, de akkor is csak azon lógok. már azt is terveztem, hogy egy honlapot csinálok a sims 2-ről. LETÖLTENI NEM AKAROM! CSAK AZ EREDETI KELL! hogyan kezeljem a hiányát?! kérlek adatok tanácsokat!köszönöm2012. aug. 6. 18:11
11/35 anonim válasza:
Jelents, ne zavarjon, hogy mindenki káromkodik, de akkor majd szépítek rendben van? Szóvalocska mondomocska amit akarokocska. Miért? Akkor a boltban mégis minek fizetsz? Azt is el lehet lopni, és úgy ingyen van... a számítógépedért minek fizettél? Gondolkodj már... Én szívesen kiadok 10 ezer FT-t is egy játékra, AMI MEG ÉRI AZ ÁRÁT. HA én szórakozok valamivel 150 órát, akkor az szerinted nem ér meg 10 ezer Ft-t? Ennyire ingyenélők ne legyünk már. Mi lenne, ha mondjuk én ellopnék tőled annyit, amennyi kárt okozol a warezzal... biztos boldog lennél, ha elvinnék tőled vagy 200 ezer FT-t!
12/35 anonim válasza:
Bann? Hát bannoljanak, én akkor is a véleményemet fogom mondani... ha egy káromkodásért bannolnának, akkor az oldal felhasználói felét tőből ki kéne innen ba... bagatelizálni.
13/35 anonim válasza:
OFF
Azoknak üzenem akik ennyire a warez mellett vannak, hogy szinte már hülyének nézik azokat, akik eredetibe vesznek játékot:
Ha elmész dolgozni és tartod a markodat a fizetésedért, kívánom, hogy egy marék lószart kapj a tenyeredbe. A főnököd pedig mondja azt: "bocs de nincs fizu, mert amit csináltál, azt másoknak kényelmesebb volt ellopni".
14/35 anonim válasza:
Lehet,hogy ti képesek vagytok több millió forintot is kidobni a játékokra,de ha ti ennyire pénzesek vagytok,akkor hajrá,nekünk a számlák fizetése után csak 20ezer forint szokott lenni,de ugye akkor még kell venni pl.kaját.Ti tényleg nagyon jó anyagi helyzetben lehettek és pazarolhatjátok a pénzt mindenre
15/35 anonim válasza:
Ez feljogosít arra, hogy ellopd a játékot? A kaját miért nem lopod?
16/35 anonim válasza:
Mi se vagyunk jó anyagi helyzetben,ha külföldre mennék,akkor még hajlandó lennék megvenni,mert Magyarországgal ellentétben ott nem akarják megadóztatni a levegővételt(mert ilyen hülye törvények után,hogy a terhesek,kisgyerekesek,stb. szálhatnak fel utoljára a buszra még a levőt is megadóztatják később...az ország teljesen elvan szegényedve és persze diktátorok vannak az ország élén(ugyan nyílvánosan nem akarják vállalni,de egyértelmű a dolog)ilyen országban nem kénne csodálni ha nem költünk rengeteg pénzt a játékokra,de ha ti tényleg ilyen gazdagok vagytok,akkor természetesen megtehetitek:D
17/35 anonim válasza:
Persze ti gazdagok nem érthetitek hiszen bármit megkaphatok:P vagy legalábbis sok mindent
18/35 anonim válasza:
Az előbb írtam,hogy márcsak 20ezer forint marad a számla befizetése után,de ugye az még elmegy a kajára,szal nem lopom,de nem értem minek ír itt olyan,aki még olvasni sem tudXDés igen...külföldön én is megvenném,mert ott lenne pénzem,de ebben az országban mi van?munkanélküliség,lopják apénzt(persze az utóbbit más országokban is)és szándékosan csödbe viszik az országot,nem érdekli őket mi van az országgal
19/35 anonim válasza:
ja és persze hála drága politikusainknak hamarosan államcsöd:Dde játékra még megy a pénzXD
20/35 anonim válasza:
Államcsőd? De te is ott vagy aztán a gazdaságban.. az államcsőd veszélye egy 3 éve sokkal jobban fenn állt, mint most. Nem azt mondom, hogy jó a helyzetünk, mert szar, de már nem vagyunk ilyen veszélyben... Amúgy ti nem értitek, amit én mondok... nem azt mondtam, hogy lopod a kaját, hanem hogy ennyi erővel azt miért nem lopod? A hazugságod is nagyon átlátszó... állítólag a számlák és egyebek mellett 20 ezer Ft-d marad... az meg elmegy kajára. Na, kérlek. Akkor miből vetted a gépet, amin elfutnak a mai játékok? Miből fizeted az internetet, ami ráadásul nem is a leggyengébb, mert te vígan töltesz vele... erre mondj most valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!