A Sims 3-nak lesz egy új kiegészítője, a Természetfeletti Erők. Szerintetek megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Milyennek gondoljátok? Mert én a 2-ben legjobban ezek a lényeket szeretem, szóval akkor megéri?2012. aug. 6. 12:09
2/10 A kérdező kommentje:
Na igen, de 1. magyarul akarom és nem hiszem, hogy az fent lesz mostanában 2. nem vagyok annak a híve, hogy a simset a netről töltsem le. Jöhet vírus meg minden, és amúgy is jó, ha megvan a füzet meg a borító és a cd.
2012. aug. 6. 12:22
3/10 anonim válasza:
Igazából, ha neked tetszenek a boszorkány,szellem,vérfarkas karakterek benne, akkor megéri megvenni. :)
Én csak ajánlani tudom. :D
4/10 anonim válasza:
Hát ha szereted ezeket a lényeket benne akkor vedd meg. Én nem szeretem úgyhogy inkább kihagyom. Nekem az évszakok lesz a kedvenc, bár arra még sokat kell várni.
5/10 A kérdező kommentje:
De az evszakok asszem mar megjelent, vagy nem? Ja, viszont mar meg lehet rendelni elöre.
2012. aug. 7. 15:39
6/10 anonim válasza:
November 13-án jelenik meg az évszakok, hát az még odébb van kissé xD
7/10 A kérdező kommentje:
Igen mar megvan! XD
2012. aug. 7. 16:02
9/10 anonim válasza:
az évszakokat én is várom, az előzetes videó alapján fantasztikusnak tűnik :))
remélem nem szúrják úgy el, mint az állatos kiegészítőt.
10/10 anonim válasza:
az ncore-on már fent van, az hogy lehet? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!