Sims 2 hiányom van! Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nem akarja ideadni a simset, anya azt mondta hogy majd megrendeljük a héten. de nem tudom melyik napom, remélem hamar. az is idő, mire ide elszállítják. egész nap a mysims.hu-n lógok, már mindent megnéztem és kívülről fújom az oldit, de akkor is csak azon lógok. már azt is terveztem, hogy egy honlapot csinálok a sims 2-ről. LETÖLTENI NEM AKAROM! CSAK AZ EREDETI KELL! hogyan kezeljem a hiányát?! kérlek adatok tanácsokat!köszönöm2012. aug. 6. 18:11
21/35 anonim válasza:
Ha nem tudnád a számlában benne van a gép és az internet is(áram)
22/35 anonim válasza:
mármint a gép az áram és még ráfizetjük az internetet,amit persze számlábban kell fizetni,pont mint az áramot
23/35 anonim válasza:
Ezt nem tudtam igazad van. Számítok rá, hogy most írsz valami hosszabbat is még, úgyhogy többet nem írok.
24/35 anonim válasza:
mármint a válaszodig... A gépet még mindig nem indokoltad meg.
25/35 anonim válasza:
A gépet zsebpénzből vettem amit már évek óta gyűjtöttem(kb.12évig)és azért vettem,mert az előző gépnek kb kellett 5perc mire bekapcsolta az internetet,csak nagyon gyenge játékokat bírt el(persze szaggatott a játék,szóval nem mentek a gyenge játékok s ehibátlanul,kivéve a pasziánszXD)
26/35 anonim válasza:
na várj..mielőtt félre értenéd:nem 12éve van internetünk kb 6éve
27/35 anonim válasza:
csak azt mondom hogy miután lett azon a gépen láttuk,hogy nincs jobban az internettel,ahogy még a gyengébb játékkokal sem...kivéve az olyan gyenge játékkokal mint a pasziánsz
28/35 A kérdező kommentje:
Hát.. azért köszönöm azoknak akik adtak a kérdéssel kapcsolatban választ, de inkább megveszem eredetibe. Nem tudom, de én ragaszkodom hozzá. Nekem a letöltés nem jön be. Nem vagyok milliomos, sem milliárdos, se egy olyan aki putriban él. De mostanában már sztem nem olyan drága a sims, mint régen volt.. :)
2012. aug. 6. 20:56
29/35 anonim válasza:
Jó hogy itt megy a vita hülyeségekről. Én csak annyit mondok, ha letöltöd lopsz. Ha csóró vagy az nem jogosít fel arra hogy lopj. Egy ilyen játék ára 1 napi alkalmi munka után megvan, nehogy már pont te ne legyél rá képes.
Kérdező, te meg játssz addig valami mással, sok online játék van. Vagy ott a facebookos sims... vagy ingyenes játékok, mmorpg-k közt is van sok jó amit ingyen letölthetsz. Őszintén megmondva a sims 2 honlapnak sok értelmét már nem látom, van belőle nagyon sok, a legtöbben már a sims 3-al játszanak.
30/35 anonim válasza:
Nem értem,hogy miért van az,hogy aki azt mondja,hogy ő megveszi az eredeti filmeket,játékokat az miért mond olyat,hogy ő "nem lop".Elhiszen,hogy vannak olyanok,akik eredetiben viszik meg ezeket,de mi a helyzet a zenével?a youtubon esetleg ezek az emberek nem szoktak zenét hallgatni?az is lopásnak számít,hiszen nem vették meg a cd-t.Azt senki s epróbálja beadni,hogy nem hallgat youtubon zenét,mégcsak be se lép a honlapba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!