Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Honfogalóban miért sértődnek...

A Honfogalóban miért sértődnek meg olyasmin, ha baráti szobában 400-as vármegyét, ne adj' isten várat támadok?

Figyelt kérdés
A játékot olyan játszhatja, aki betartja az írott szabályokat. Azokat be is tartom. Az íratlanokhoz mi közöm van? Számomra ami nincs benne a játék szabályzatában, az nem szabály, max. valamiféle erkölcsi útmutató, de én nem vagyok köteles betartani. Én is kitalálhatok akármit, aztán elterjeszthetem szabályként. Én különszobába tallért gyűjteni járok, és ezért szoktam várazni is. Ha nincs tétje, akkor nem tök mindegy, hogy mikor esik ki a játékos? Én spec a renickezést ezerszer nagyobb bunkóságnak tartom. Mégse erőltetem rá senkire ezt a felfogásomat (szerintem a HF több, mint a fele renickkel játszik), cserébe meg engem is békén hagyhatnának.
2012. aug. 3. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:

igazad van,esetleg tolhatnánk is egyet.

Amúgy mi az a renick?

2012. aug. 3. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi az a négyszázas vármegye?
2012. okt. 19. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:
az a terület amit már egyszer elfoglaltál.
2012. okt. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!