Miért sértődnek meg a gyalogosok, amikor rájuk csengetek?
Jogos, nem kellene a bicikliúton flangálni. Sőt, van, aki a gyerekkocsival beáll középre és ott áll le beszélgetni.
Sajnos visszafelé is igaz, a biciklisták is a járdán közlekednek, ami egy dolog, csak elvárják, hogy mindenki ugorjon félre. Szóval mindkét oldalon vannak sutyerákok. :(
azért, mert egy idióta vagy. megállsz a piroson, tolod a kerót a zebrán stb... Ez nem normális. Tudom, hogy kresz, meg minden, de akkoris. Baromira idegesítő állandóan leállni, amikor nem is jön semmi. téged is frusztrál, és a bringaúton kóválygókon veszel elégtételt. igazságtalanul, paraszt módon. ezért sértődnek meg.
ha nem lenél egy szőrszálhasogató idióta, akkor csak kikerülnéd őket. Úgyis állsz egy csomót a pirosban, meg a zebrán, nem tökmindegy, hogy a gyalogosok fenntartanak 2 másodpercre? Én átrongyolok bármilyen zebrán, piroson a keróval, de ha a gyalogosok miatt nem tudok haladni, akkor lassítok, és felveszem a tempójukat. az esetek 99%-ában észrevesznek és elengednek. as maradék 1%-ban megkérem őket, hogy engedjenek el. De nem csengetek, szerintem az udvariatlan.
Ráadásul, ha elengednek, akkor még meg is köszönöm :D
Azért abban van valami, ha egy adott helyen csak zebra van, viszont gyalogos kábé senki, viszont bringás igen, márcsak azért is mert bicikliút van az út mindkét oldalán, akkor mi a jó fenéért nem lehet bicikliátkelősre csinálni? Meg kell várni míg elcsapnak valakit hogy ott is visszafessék mint 2 sarokkal lejjebb?
Nagyon idióták szokták ezeket meghatározni, tudnék jópár teljesen értelmetlen marhaságot mondani, de más is.
Amikor egy oregasszony huzza a banyatankot akkor raszolok, hogy mert 2 kereke van meg nem kell hasznalni a kerekeparutat.
Ha csan setal l, akkor mogeerve rakialtok, ettol van amelyik banya el is esik :D
Ha meg nagyob szar napon fognak ki, akkor kapbak tolem egy tockost amikor elmegyek mellettuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!