Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért sétálnak a gyalogosok a...

Miért sétálnak a gyalogosok a bicikliút közepén, mikor van járda is?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Ezt én is kérdezhetném, főleg ha még ők vannak megsértődve, ha a biciklis elől arrébb kell menniük!
2011. szept. 9. 19:10
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Mert a magyar ember egyre bunkóbb....sajnos
2011. szept. 9. 19:14
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Bezzeg ha én megyek a járdán biciklivel azért, mert amúgy 4 sávos út van, ahol száguldoznak, keményen 10 km/h-val megyek direkt hogy ne az legyen hogy jaj száguldok. Csak azért is akkor én vagyok a büdösbunkóparaszt.
2011. szept. 9. 19:16
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
nem csak a magyarok, itt Angliában is. a múltkor olyan bicikliúton mentem, hogy kétsávos, felfestve, hogy ez erre, az arra, mellette felfestve, hogy ez meg a gyalogosoké. a gyalogosokén egy darab ember nem ment, mind a bicikliúton sétált, mindkét irányban. és még ők méltatlankodtak, ha nem voltam hajlandó kikerülni őket. akik az én sávomban mentek, szembe!!!!
2011. szept. 9. 19:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

És mért megy a biciklis a járdán, mikor az út mellett van a bicikliút kijelölve?

Ezek örök kérdések lesznek. Talán ha mindenki betartaná a szabályokat és nem kéne gyalogosként azért rettegnem, hogy elüt egy biciklis, sokkal boldogabb lenne mindenki.

Mellesleg jogos a kérdésed, de néha a járda úgy van kijelölve a gyalogosoknak, hogy két ember már el sem fér egymás mellett.

2011. szept. 9. 19:40
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Amiért a biciklis a járda közepén megy. Figyelmetlenség és nemtörődömség. Vagy csak szimplán elbambul. Volt már, hogy én is mentem a biciklis út közepén, mert annyira nem figyeltem. Persze nem is hőzöngtem, amikor rám csengettek :)
2011. szept. 9. 19:41
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

na igen.

ilyenkor szeretném feltenni a kérdést, miért biciklizik a biciklis a járdán, miért kerekezik át a zebrán, miért biciklizik olyan járdán, ahol ki van írva, hogy: "ezen a járdaszakaszon a kerékpárosok csak a kerékpárt tolva közlekedhetnek". igen, a gyalogos is néha bunkó, de a biciklis legtöbbször nagyobb talajparaszt. főleg, amikor véletlenül rálépek a járdától vonallal elválasztott kerékpárútjára, hogy kikerüljem a szembejövőt, helye lenne, vagy másfél méter, de csenget, meg kurv@anyázik, hogy mit képzelek én, hogy a bicikliúton megyek.

2011. szept. 9. 19:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyalogos NÉHA bunkó? Ugyanmár!
2011. szept. 9. 20:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tipikus, hogy az a bunkó, aki nem te vagy :D

Én szoktam biciklis, gyalogos, autós lenni. Érdekes módon mindig a másik a bunkó.

2011. szept. 9. 20:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert azok nagy része viacolorral van kirakva míg a járda sima aszfalt :)

Rákospataknál is ez van. Igaz ott elszúrták azzal hogy gyalog út nem épült így a sok gyalogos babakocsis ott megy. És ha lecsengeted őket főleg a babakocsis van felháborodva hogy a gyerek így fel fog kelni.

2011. szept. 9. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!