Miért sétálnak a gyalogosok a bicikliút közepén, mikor van járda is?
És mért megy a biciklis a járdán, mikor az út mellett van a bicikliút kijelölve?
Ezek örök kérdések lesznek. Talán ha mindenki betartaná a szabályokat és nem kéne gyalogosként azért rettegnem, hogy elüt egy biciklis, sokkal boldogabb lenne mindenki.
Mellesleg jogos a kérdésed, de néha a járda úgy van kijelölve a gyalogosoknak, hogy két ember már el sem fér egymás mellett.
na igen.
ilyenkor szeretném feltenni a kérdést, miért biciklizik a biciklis a járdán, miért kerekezik át a zebrán, miért biciklizik olyan járdán, ahol ki van írva, hogy: "ezen a járdaszakaszon a kerékpárosok csak a kerékpárt tolva közlekedhetnek". igen, a gyalogos is néha bunkó, de a biciklis legtöbbször nagyobb talajparaszt. főleg, amikor véletlenül rálépek a járdától vonallal elválasztott kerékpárútjára, hogy kikerüljem a szembejövőt, helye lenne, vagy másfél méter, de csenget, meg kurv@anyázik, hogy mit képzelek én, hogy a bicikliúton megyek.
Ez a tipikus, hogy az a bunkó, aki nem te vagy :D
Én szoktam biciklis, gyalogos, autós lenni. Érdekes módon mindig a másik a bunkó.
Mert azok nagy része viacolorral van kirakva míg a járda sima aszfalt :)
Rákospataknál is ez van. Igaz ott elszúrták azzal hogy gyalog út nem épült így a sok gyalogos babakocsis ott megy. És ha lecsengeted őket főleg a babakocsis van felháborodva hogy a gyerek így fel fog kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!