Jogosan sértődnek meg?
Figyelt kérdés
Van ez a Netlog oldal,amit nagyon utálok,csak azért regisztráltam magam,mert annyi felkérést kaptam.Kiírtam,hogy kapcsolatban vagyok,és hogy idegenek ne jelöljenek,és hogy ne is írjon senki,mert nem beszélgetek még barátkozás céljából se.De egyre többen jelölgettek,nem vagyok bunkó,elfogadtam.Viszont az üzenetekre nem válaszolok,és sokan megsértődnek,bunkónak,műveletlennek tartanak.Ma majdnem elsírtam magam,mert valaki rámförmedt,hogy "tudok-e írni,meg olvasni,nem vagyok méltó,hogy az oldalát látogassam,és megyek a kukába,mert műveletlen vagyok" pedig én direkt kiírtam az adatlapomra,hogy senkivel nem beszélgetek.Elegem lett,töröltem magam az oldalról,én nem vagyok ezekre kíváncsi.Most komolyan műveletlen és bunkó vagyok azért,mert nem akarok idegenekkel beszélgetni? Tudom,hogy nem csak barátkozni akarnak!Tényleg bunkóság volt tőlem,hogy nem válaszolok?2012. jún. 12. 19:33
1/1 Atoska válasza:
nem voltál bunkó én is így tettem volna...........utálom ezeket az oldalakat és én is ki szoktam ezeket írni és ha mégis írnak, megírom, hogy nézz az adatlapomra és lepattannak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!