Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Na jó rakjon végre pontot...

Na jó rakjon végre pontot valaki herobrine-al kappcsolatban. Létezik vagy nem vagy esetleg létezett?

Figyelt kérdés

Tudom hogy benne volt a játékba 1.6 ig elvileg 1.5 ig sokan látták. Volt rá bizonyíték hogy létezett (eléggé sok)Én most arra vagyok kiváncsi. Mi ez hogy hogy eggyesek láttni vélték 1.6 után is . Mi Notch benne hagyta csak úgy programozta hogy kb 1000,0% legyen

az esély hogy megjelenjen egy mapp-on?

(A következőket nem tartom való színűnek de leírom)

Vagy az első olyan szellemel állunk szemben aki tud programozni.Ha Notch hallott testvére (aki elvileg soha nem is létezett) vagy egy másik szellem aki bele írja magát a minecraftba valamien okok miatt.(Bár ez egy általán nem való színű). Szóval. Aki látta herobrinét az légyszives írjon hátha végül a válaszokból kiderül valami, És aki nem hisz benne az járjon utána google-ön vagy youtube-on.Szóval légyszives írjatok.

2012. aug. 1. 19:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Linkeld be ide...
2012. aug. 27. 08:38
 22/25 anonim ***** válasza:
Létezik!!! a 3 haverommal vagyunk a falunkban és látjuk hogy televannak redstone faklyakkal en a banyaban voltam a haverokkal. leveszük öket aztan ujra fel rakjak en nem lattam ki rakja fel de az egyik haverom irja hogy: Láttam Mate épp a hatad mögöt volt és a hazadra pakolta a redstone faklyakat! és hero ra nezzet a haveromra és eltünt a keritésnél
2013. febr. 23. 23:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem létezik csak a kis 12 évesek unatkoztak és kitalálták...annyira szánalmas már
2013. márc. 16. 10:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát eléggé az, de a sok ostoba mégis elhiszi.
2013. márc. 16. 15:26
 25/25 Koczur Adrián ***** válasza:

Aki nem hiszi ,hogy van: Nézzen utána. Aki hiszi: Látta már?

De igaziból!!!!! Én még nem láttam, de 50% hogy van és 50% hogy nincs.

2014. aug. 25. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!