Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Na jó rakjon végre pontot...

Na jó rakjon végre pontot valaki herobrine-al kappcsolatban. Létezik vagy nem vagy esetleg létezett?

Figyelt kérdés

Tudom hogy benne volt a játékba 1.6 ig elvileg 1.5 ig sokan látták. Volt rá bizonyíték hogy létezett (eléggé sok)Én most arra vagyok kiváncsi. Mi ez hogy hogy eggyesek láttni vélték 1.6 után is . Mi Notch benne hagyta csak úgy programozta hogy kb 1000,0% legyen

az esély hogy megjelenjen egy mapp-on?

(A következőket nem tartom való színűnek de leírom)

Vagy az első olyan szellemel állunk szemben aki tud programozni.Ha Notch hallott testvére (aki elvileg soha nem is létezett) vagy egy másik szellem aki bele írja magát a minecraftba valamien okok miatt.(Bár ez egy általán nem való színű). Szóval. Aki látta herobrinét az légyszives írjon hátha végül a válaszokból kiderül valami, És aki nem hisz benne az járjon utána google-ön vagy youtube-on.Szóval légyszives írjatok.

2012. aug. 1. 19:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ki kell hogy ábrándítsalak, de nem létezik. Soha nem is létezett. Valaki kitalálta hogy megvicceli a társaságot, ezért kitalált egy hihetőnek tűnő történetet és kiposztolta valahova. Aztán egyre többen kezdtek írni róla, végül ellepte az egész internetet. Azután persze sokan Megkérdezték Notch-ot róla hogy létezik-e, de ő tagadta. Végül elege lett ezért a következő frissítésnél odaírta hogy kivette. De jó poénnak tűnt a dolog, ezért azóta szinte minden frissítésnél kiírja. Most nemrég jött ki az 1.3.1 és ott is ki van írva hogy "Removed Herobrine" Lényeg a lényeg, soha nem létezett. Ne félj attól hogy egyszer csak egy bányába találkozol vele. Sokan próbáltak úgynevezett "bizonyítékot" gyártani a létezésére, de ezek mind hamisak. Ha akarod próbáld ki. Állítólag a köd szélén jelenik meg. Szóval a látótávolságot tedd minimumra és nézd meg megjelenik-e. Én egyszer több min 8 óráig toltam egy mentést (persze nem egyszerre) minimum látótávolságon, de nem találkoztam vele. Amúgy is. Ha létezne, akkor benne lenne a játék file-jai között, de nincs erre utaló jel. Szóval ennyi. Nem létezik.
2012. aug. 1. 19:33
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Van a játék file-jai között erre utáló jel, sőt, konkrétan olyan mappa is van, hogy Herobine. De ettől függetlenül tényleg csak mese az egész. Notch pedig konkrétan elvicceli ezt a dolgot, még a patcheknél is - jellel írta a removed herobinet. Úgy értem, hogy így van leírva:

Patch 1.2.5, újdonságok:

+ Falvak

+ Új állat, az ocelot.

+ Kisebb lagg multiplayernél.

- Herobine eltávolítva a játékból.

Tehát - eltávolított Herobine, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem távolították el, vagy épp most rakták bele. Ebből is látszik, hogy fenn akarja tartani a rejtélyt, de ez szimpla marketing, ha bevallaná, hogy sohasem létezett, hova tűnne az izgalom? :)

2012. aug. 1. 20:24
 3/25 A kérdező kommentje:

Hát jó bocs hogy hiszékeny voltam igaz én is kerestem a minecrafy.jar ban nem találtam meg természetesen nemis hittem benne amíg ezen az oldalon nem láttan elégsok válaszírót aki azt állította hogy látta herobrine-t. De ezekszerint nem is volt. Mert még mielőtt megnéztem ezt a weboldal megvoltam győződveróla hogy beta 1.5

ig benne volt a játékba sőtt sokan ezt hiszik akiket ismerek. Ezekszerint nem volt és nem is lessz . (bár azért lehet hogy letöltöm a 1.5öt hátha mégis meglátom :-D )

2012. aug. 1. 20:44
 4/25 anonim ***** válasza:
Hol találtál te herobrine mappát? Kerestem de sosem találtam.
2012. aug. 2. 00:18
 5/25 Cs0kiskex válasza:
2012. aug. 2. 14:25
 6/25 Wolfenstein2000 ***** válasza:
63%

mindenki azt mondja hogy sohasem létezett, mert notch azt mondta. én meg azt mondom hogy a paprika lehet ciáknék színű, mégsem az! na. benne volt, de a legújabb patchekben eltűnt (állítólak a snapshotokban adventure módban lehetett találkozni vele). de nemis igazán eltűnt, hanem kivették. + vannak olyan hülye emberek, akik azt mondják, hogy voltak kisemberek, olyanok mint te, de egyiksem nézett ki úgy, mint herobrine. MIÉRT NEM? ja igen, mert notch megint azt mondta... gondolkozz!

notch azt mondta: nincs herobrine

én azt mondom: nincs eső

MÉGIS VAN!

2012. aug. 2. 18:15
 7/25 anonim válasza:
Én most survival modban nyomtam elmentem körulnézni amikor visszamentem egy fa volt lomb nélkül (Fán csináltam az 1 házamat)én nem romboltam volna szét mert ott volt a feljárom
2012. aug. 2. 20:09
 8/25 anonim ***** válasza:
Belecsapott a villám és leégett, vagy pedig elszáradt a lomb.
2012. aug. 2. 20:12
 9/25 anonim válasza:

Szerintem minden esély megvan rá hogy benne legyen a játékban:) .

1. Sokan mondták hogy sok embert megijesztette ez a dolog és azért lett kivéve: könyörgöm miért nem írják akkor le akkor a játékhoz mellékelve kisbetűkkel hogy pl: a játékban fúrcsa és ijesztő dolgok is előfordulhatnak vagy vmi hasonló

2. Azt is mondják hogy nincs benne mert nincs benne a skine...erről csak annyit hogy minek kéne neki külön skin?? Egyszerűen bele lehet írni a programozásba (én most nem program nyelven fogom leirni mert azt nem naon vágom xD) pl: Ha látó távolság minimum akkor 0,01% esély hogy megjelenik alap karakter skin: szem 2 színes része átfestve fehérre....

3. a frissítések végén feltűntetett - jel a removed Herobrine előtt nem a kettős tagadást jelzi hanem azt hogy a játék kivett dolgok pl ha beletesznek egy teljesen fölös dolgot ami még bug-os is azt is ugy írnák ki hogy: -Removed (Tárgy) és ez nem azt jeleni hogy visszarakták a játékba :) végre kiadhatam minedn véleményem Herobrine-nal kapcsolatban.

2012. aug. 2. 21:41
 10/25 anonim válasza:
0%

Tessék itt vannak a bizonyítékok

[link]

[link]

2012. aug. 3. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!