Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Na jó rakjon végre pontot...

Na jó rakjon végre pontot valaki herobrine-al kappcsolatban. Létezik vagy nem vagy esetleg létezett?

Figyelt kérdés

Tudom hogy benne volt a játékba 1.6 ig elvileg 1.5 ig sokan látták. Volt rá bizonyíték hogy létezett (eléggé sok)Én most arra vagyok kiváncsi. Mi ez hogy hogy eggyesek láttni vélték 1.6 után is . Mi Notch benne hagyta csak úgy programozta hogy kb 1000,0% legyen

az esély hogy megjelenjen egy mapp-on?

(A következőket nem tartom való színűnek de leírom)

Vagy az első olyan szellemel állunk szemben aki tud programozni.Ha Notch hallott testvére (aki elvileg soha nem is létezett) vagy egy másik szellem aki bele írja magát a minecraftba valamien okok miatt.(Bár ez egy általán nem való színű). Szóval. Aki látta herobrinét az légyszives írjon hátha végül a válaszokból kiderül valami, És aki nem hisz benne az járjon utána google-ön vagy youtube-on.Szóval légyszives írjatok.

2012. aug. 1. 19:08
1 2 3
 11/25 Wolfenstein2000 ***** válasza:
előzőnek ebben mi a bizonyíték???????????
2012. aug. 3. 12:07
 12/25 A kérdező kommentje:

Hoppá ezek szerint még mindig nyitott a kérdés . Bár például a barátommal próbáltuk minden féleképpen megidézni de nem ment a worldseed nek azt adtuk hogy Herobrine. Bár azért történtek furcsa dolgok az egyik ilyen mapp on leppotyogtak a redstone torch ok herobrine megidéző szentéjéröl és egyszer kidobot map valami server es dologra hivatkozva amikor az nem is volt server. Bár lehet hogy csak az 1.3 miatt volt bár a barátom gépe jobb az enyémnél és mégsem dobottki engem a mapp. Meg még az a fura hogy nagyon l

aggol-t a minecraft pedig az ő gépe tényleg jó és maximumon volt a köd direkt hátha megtaláljuk herobrinét és az a fura hogy minimum ködön kevésbé laggolt.

2012. aug. 6. 13:09
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. Valami idióta kitalálta hogy mien vicces lesz majd ilyen egy úgynevezett "történetet" kitenni egy blogra és mindenkit megilyeszteni. Aztán jött a többi idióta aki ezt el is hitte, majd az egész világon elterjedt az összes idióta között. Már vagy 2 és fél éve minecraftozok szinte napi rendszerességgel, de még a büdös életbe nyomát se látom Herobrine-nak. Na mit szokott csinálni ez a Herobrine?

2x2-es alagutat ás: Nem találtam még

Kilopja a ládábol a cuccokat: Még soha nem történt

Véletlenszerű építményeket, kis házakat épít: Soha nem találtam

Doungeon-okat csinál vöröskőfáklyéval és ha bemész megöl és ellopja a cuccaidat: Még soha nem történt.

Kis látótávolságnál jelenik meg: ' hónapot játszottam úgy, de még nem láttam.

Ez 5-ből 0.

Továbbá a Mojang azért írta ki előszőr hogy "removed Herobrine" hogy lenyugtassa azokat akik ezt a hülyeséget írogatják nekik twitteren. És hogy mondjak példát a valóságból: Lochness-i szörny, Yeti, Nagy láb, Chupacabra, Slenderman és még sok hasonló ökörség, amit mindenki állít hogy létezik, de valójában nem. Most már elég Herobrine-ból a fenébe is. NEM LÉTEZIK!!!

2012. aug. 6. 18:43
 14/25 A kérdező kommentje:
Jó.Jó ha nem létezik akkor nem létezik. De azért még kiváncsi vagyok azokra a kommentekre akik azt állítják hogy látták. Miért? Hát azért mert izgalmas. Vannak Pl. Tök hitelesnek tűnő sztorik. Meg vannak olyan emberek akik váltig őszintén bizonygatják hogy látták. Bár lehet hogy csak a képzelet szüleménye.
2012. aug. 6. 20:03
 15/25 anonim ***** válasza:
Mert jópofának tartják, hogy elhiszed, és aztán meg be vagy tőle zsongva...
2012. aug. 6. 20:05
 16/25 A kérdező kommentje:

(És most válaszolok magamnak úgy ahogy az előttem kommentelő tenné.) Nem csak lehet hogy a képzelet szüleménye hanem biztos!

De ettöl még várom azokat a kommentelőket akik azt állítják látták herobrinét.

2012. aug. 6. 20:07
 17/25 A kérdező kommentje:
Hupsz ő előbb válaszolt mint én . :)
2012. aug. 6. 20:09
 18/25 anonim ***** válasza:
A skin benne van !!!!!!! Lehet hogy Notch azért rakta bele hogy ijesztgessen vele mindenkit és egyáltalán nincs benne de a skin benne van szóval ezzel ne hülyitsétek a kérdezőt
2012. aug. 13. 22:52
 19/25 Wolfenstein2000 ***** válasza:
mivelhogy az alpha és a kezdetleges béta ideőben voltak "human mob" nevezetű mobok, akik ugyanúgy néztek ki mint te, így nem kizárt hogy volt 1 típus aminek fehér volt a szeme, és gyakori volt a megjelenése. ezek még a jobb szerverek megjelenése előtt voltak, mert egyedül érezhetted magadat a játékban... bár ez a herobrine annyit ért mint a slenderman
2012. aug. 14. 10:33
 20/25 stegi22 válasza:
Mindenki aki Azt alítja hogy Herobrine nem létezik az téved nekem videóm van róla hogy én és 1 barátom találkoztunk vele és megöltük és Aki akarja az el is kérheti Vegyetek fel skypen a nevem Stegmar.Kristof
2012. aug. 26. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!