Melyik a legjobb metin2 magyar privát szerver?
ja és amugy akit érdekel könyebb szerver annak ott van a Heroes2
MagicTimeTwo2
Mt2mester.eu
Lassan 7 éve, hogy a kérdést kiírta, de azért válaszolnék a későbbi idetévedőknek :D
Személy szerint én az eredeti metin2-őt preferálom.
Tucatjaival próbáltam ki a különböző privát szervereket, de egyiket se találtam tökéletesnek.
Veleményem erről az egészről:
Figyelj, ha tetszik a Metin2 játsz vele, ha nem akkor ne fikázd. Könyveld el magadban, hogy neked nem tetszik és kész, le van tudva. Ha pedig csak azért szidod, mert 20-as szintig nem tudsz felfejlődni, akkor magadat okold. NEM lehetetlen elérni magasabb szintet, de azt ne várd, hogy egyből az öledbe hulljon a siker, tenni kell érte, amit a játék biztosít.
Wowoztam is egy fél évet, annyira nem tetszett, de mégsem fikázom és nem írogatok olyanokat, hogy egy kalap szar. Lehet, hogy néhányan ezen a véleményen vannak, de könyörgöm nem vagyunk ugyanolyanok! SENKI
Játsz amit akarsz a másik döntéséd meg tartsd tiszteletben és nem nyitsz értelmetlen vitákat.
Agyú puszi szejasz
21/F
így 2022 ben én is ide írok én 3 szór estem neki a wownak de mind a háromszor gyorsan ott is hagytam nekem nem jött be nem a játékmenettel volt gondom azzal volt bajom annyira hozzá vagyok szokva a metin2 környezetéhez hangulatához játékmenetéhez hogy nem birok más játékra nézni mint mmorpg
wowrol pár szót szólva szebb a grafika Nagy terület,sok faj,sok kaszt,sok képesség,lehet ugrálni de mégse bírtam ott meg maradni 30 percnél tovább talán sokat is írtam
bár nem metinezem már egy ideje de ha nyílna egy új szerver ahol vannak is bőven és van jövője is boldogan regisztrálnék rá mert ha meg hallom a map1 zenéjét mai napig ki ráz a hideg :)
A Revenant 2 egy izgalmas új online MMORPG, amely a népszerű Metin 2 játékra épül, néhány extra funkcióval, amelyek egyedi és izgalmas élménnyé teszik.
A Revenant 2-ben szintet léphetsz karaktereden egyedi térképekkel és kazamatakkal, valamint megküzdhetsz néhány egyedi főnökkel, hogy feladatokat teljesíts és jutalmakat szerezz.
A játékosok kalandokba bocsátkozhatnak, hogy erőforrásokat gyűjtsenek, és kihívásokkal teli küldetéseket hajtsanak végre.
A játék egy hatalmas és részletes világot is tartalmaz, ahol ritka tárgyakat fedezhetsz fel, harcolhatsz ellenséggel, és részt vehetsz epikus csatákban félelmetes ellenfelekkel.
A Revenant 2 ingyenesen játszható, és a világ minden tájáról érkező játékosok csatlakozhatnak a szórakozáshoz.
Kommunikálhatsz más játékosokkal, és együtt dolgozhatsz a küldetések teljesítésében, és harcolhatsz a kazamatákkal, hogy hatalmas tárgyakat szerezz.
Átfogó,
A Revenant 2 egy izgalmas és egyedi MMORPG, rengeteg funkcióval és tartalommal, hogy órákon át szórakoztasson. Részletes világával, egyedi kazamataival és főnökeivel, valamint különleges szörnyeivel tökéletes játék azok számára, akik új online játékélményre vágynak.
Tehát ha izgalmas és magával ragadó játékot keres,
mindenképp próbáld ki a Revenant 2-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!