Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb metin2...

Melyik a legjobb metin2 magyar privát szerver?

Figyelt kérdés
melyik metin2 privát szerver a legjobb amelyikbe minimum 1000 a szorzó?

2012. aug. 1. 18:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
Mt2Classic! www.mt2classic.hu
2017. nov. 1. 20:28
 42/50 anonim válasza:
itt veszekedtek mar 5 éve poszt alatt de nem látjátok hogy a Metin2 fejlödik,teljesen ingyen és jó irányba! de a WoW ugyan olyan nagy lehuzás évek ota. Igaz hogy sok 10 éves játszik Metin2 ön de azok nem is értik a játék lényegét, ez a játék nagyrész farmolásbol,kereskedésböl ál és valamilyen szinten szabadabb mert nem vagy küldetéshez kötve nem kötelező. Én 7 éve metinezek 18 vagyok és a 7 év másik felébe kezdtem igazán megérteni a metint ha megérted a lényegét a siker izét nem fog érdekelni a grafika, nekem kifejezetten tetszik a karakterisztika és büszkék lehetnén arra h az egyik legnagyobb metin2 szerver magyar!
2018. jan. 13. 18:26
 43/50 anonim válasza:

ja és amugy akit érdekel könyebb szerver annak ott van a Heroes2

MagicTimeTwo2

Mt2mester.eu

2018. jan. 13. 18:28
 44/50 CyDrEs válasza:
Annyira szeretem amikor az ilyen retardált szófosó idióták irogatják a másiknak, hogy mivel játszon... főleg amikor fikázzák azt amit maguk is 0-24 ben játszanak.. vagy azért fikázzák mert nem megy el a "gépükön" vagy mert nem tudnak vele játszani. ennyit erről. Amugy EWMT2
2018. máj. 10. 23:59
 45/50 piro11221 válasza:
Nem hót m1, hogy ki mi a f***ommal szeret játszani, meg, hogy melyik a ki*aszottul jobb? Arra válaszolj amit a kérdező kérdezett! Ez a fa*zfej 2012-be azt kérdezte hogy milyen mt2 szerverek vannak, akkor hogy a búbánatos fas*omba lehetsz te itt a WOW-al??! Nőj fel végre és fogadd el, hogy nem mindenki azt szereti amit te
2019. febr. 20. 17:10
 46/50 anonim válasza:

Lassan 7 éve, hogy a kérdést kiírta, de azért válaszolnék a későbbi idetévedőknek :D

Személy szerint én az eredeti metin2-őt preferálom.

Tucatjaival próbáltam ki a különböző privát szervereket, de egyiket se találtam tökéletesnek.

Veleményem erről az egészről:

Figyelj, ha tetszik a Metin2 játsz vele, ha nem akkor ne fikázd. Könyveld el magadban, hogy neked nem tetszik és kész, le van tudva. Ha pedig csak azért szidod, mert 20-as szintig nem tudsz felfejlődni, akkor magadat okold. NEM lehetetlen elérni magasabb szintet, de azt ne várd, hogy egyből az öledbe hulljon a siker, tenni kell érte, amit a játék biztosít.

Wowoztam is egy fél évet, annyira nem tetszett, de mégsem fikázom és nem írogatok olyanokat, hogy egy kalap szar. Lehet, hogy néhányan ezen a véleményen vannak, de könyörgöm nem vagyunk ugyanolyanok! SENKI

Játsz amit akarsz a másik döntéséd meg tartsd tiszteletben és nem nyitsz értelmetlen vitákat.

Agyú puszi szejasz

21/F

2019. máj. 17. 20:10
 47/50 anonim válasza:
döntését* :D
2019. máj. 17. 20:10
 48/50 Oliver James válasza:
Így 7 évvel a kérdés után elmondom hogy ha jó szervert akarsz NW2online bár ez már nem metin bizonyos okok miatt és nem azért mert szar :) pont ellenkezőleg magyarország legjobb legfejlettebb szervere stb ajánlom mindenkinek 🙂 persze itt nem 1000 szorzó van hanem 300-400-500 eventol függ. A wowos csicskaknak üzenem ha már fikazak a metint hogy azon ja 10 max 20 millió player van és igen itt a lényeg: fizetős playerek xdd full lehuzos játék míg metin ingyenes és pénz nélkül is simán el vagy rajta évekig és minden metin fejlődik több szint jobb grafika mapok skillek stb van olyan metin ahol vérfarkas is lehetsz például és csak 10 évesek játszák xdd több tíz évesel talakoztam wowban mint metin be persze ott is vannak de azok amúgy se értik a játék lényeget 23 vagyok és mindig játszok és pont akik itt fikaztak jaj milyen fos csicska játék pont azok viselkednek írnak úgy mint egy 10 éves retardált, mellesleg akik 50-es szinten meg akadtak és át mentek a wowra mert ott pénzért mindent megkapnak 🙂 kiváncsi lennék hány évesek voltatok amikor ezeket a kommenteket írtátok 🙂én se írok mellesleg minden wow oldalra mindenhova hogy milyen csicska játék stb mert ugye nem vagyok egy 5 éves szintjén 😁 pedig nekem se jött be mellesleg csak nemetbe vagy többen játszanak a metinel mint Magyarország népessége és akkor hol van Ázsia stb na ennyit erről 🙂
2020. jún. 16. 00:10
 49/50 anonim ***** válasza:

így 2022 ben én is ide írok én 3 szór estem neki a wownak de mind a háromszor gyorsan ott is hagytam nekem nem jött be nem a játékmenettel volt gondom azzal volt bajom annyira hozzá vagyok szokva a metin2 környezetéhez hangulatához játékmenetéhez hogy nem birok más játékra nézni mint mmorpg

wowrol pár szót szólva szebb a grafika Nagy terület,sok faj,sok kaszt,sok képesség,lehet ugrálni de mégse bírtam ott meg maradni 30 percnél tovább talán sokat is írtam

bár nem metinezem már egy ideje de ha nyílna egy új szerver ahol vannak is bőven és van jövője is boldogan regisztrálnék rá mert ha meg hallom a map1 zenéjét mai napig ki ráz a hideg :)

2022. máj. 7. 19:50
 50/50 Miknyóczki Gyula válasza:

A Revenant 2 egy izgalmas új online MMORPG, amely a népszerű Metin 2 játékra épül, néhány extra funkcióval, amelyek egyedi és izgalmas élménnyé teszik.

A Revenant 2-ben szintet léphetsz karaktereden egyedi térképekkel és kazamatakkal, valamint megküzdhetsz néhány egyedi főnökkel, hogy feladatokat teljesíts és jutalmakat szerezz.

A játékosok kalandokba bocsátkozhatnak, hogy erőforrásokat gyűjtsenek, és kihívásokkal teli küldetéseket hajtsanak végre.

A játék egy hatalmas és részletes világot is tartalmaz, ahol ritka tárgyakat fedezhetsz fel, harcolhatsz ellenséggel, és részt vehetsz epikus csatákban félelmetes ellenfelekkel.

A Revenant 2 ingyenesen játszható, és a világ minden tájáról érkező játékosok csatlakozhatnak a szórakozáshoz.

Kommunikálhatsz más játékosokkal, és együtt dolgozhatsz a küldetések teljesítésében, és harcolhatsz a kazamatákkal, hogy hatalmas tárgyakat szerezz.

Átfogó,

A Revenant 2 egy izgalmas és egyedi MMORPG, rengeteg funkcióval és tartalommal, hogy órákon át szórakoztasson. Részletes világával, egyedi kazamataival és főnökeivel, valamint különleges szörnyeivel tökéletes játék azok számára, akik új online játékélményre vágynak.

Tehát ha izgalmas és magával ragadó játékot keres,

mindenképp próbáld ki a Revenant 2-t!

[link]

2023. aug. 28. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!