Melyik a legjobb metin2 magyar privát szerver?
Figyelt kérdés
melyik metin2 privát szerver a legjobb amelyikbe minimum 1000 a szorzó?2012. aug. 1. 18:22
11/50 anonim válasza:
Igen persze , a wow a szar igen , végülis csak 10millió fizető player van rajta ... Az a gáz hogy 19évesen egy 10éves korosztálynak lebutított műfaj legalja játékkal játszol . Ebben a játékban annyi eredetiség van mint sz*rban a C vitamin . A Pay2Win a legnagyobb pofátlanság egy játéktól , szánalmas ahogy védeni próbáljátok ezt a minősíthetetlen szeméthalmazt.
12/50 Snock válasza:
Istenem aki szerint a metint csak 10 évesek játszák,elég nagyot téved.Nagyon sok barátom van,nagy része 16 év vagy afeletti,és körülbelül 1-2 gyerek aki 13-14 éves.Mellesleg ha szarnak tartod a játékot,nyílvánvalóan nem értesz a játékhoz,nincs kitartásod,türelmed.Méghogy a legalja,ez akkora hülyeség istenem,aki ezt írja/gondolja,legyen tisztába vele,hogy NEM TUD JÁTSZANI.
13/50 kun norbert válasza:
A Metinnel sokkal többen játszanak mint a WoW-val, mert a WOW-al játszanak 10 millán az egész világon, metinnel csak németbe játszik 9 milla ember!
14/50 anonim válasza:
szerintem meg nem fikáznátok a metin2öt,ha nem is ismernétek,ergo ti is játszottatok vele anno... de miért irogattok ide? ha utálnám a metint nem is irogatnék róla mert leszarnám! nem? :D
15/50 anonim válasza:
Igen, a metin2 nagyon jó játék, pedig 20 éves elmúltam... Általában azok szólják le, akik már az elején sírnak hogy nem tudnak egyedül fejlődni, mert nehéz, és inkább fikázzák meg leszólják ahelyett, hogy önmagukba néznének... Lehet hogy nem olyan jó a grafikája mint a wownak, de attól még nem kel lleszólni... Ne a külső alapján ítélkezz, a metin2 Level 90-es szint felett kezd el jó lenni, amit gyanítom itt nem értetek el... Ja és van különbség a GF szerver és a privát szerverek között... Elég sok... Mennyetek simára és megtudjátok milyen, de a privátot szerintem hanyagold. De ha a kérdés az volt, akkor: old mt2 privát szeró.
16/50 koko11 válasza:
szerintem a pvp2,metin 2
de én abbahagytam mert amikor 150fölé értem és ütöttem a 190-eseket akkor érdekesmódon kiraboltak de mindig
17/50 tronlol válasza:
Az utolsónak igaza van! a WoW egy rakás sz*r!!!!
18/50 anonim válasza:
A WoW a legteteje , a Metin 2 meg a legalja . Sok a 10éves itt vagy mivan ?
Metin kb annyiból áll hogy fekszel a spacen ..
19/50 anonim válasza:
"fekszel a spacen"xDD ja mer a wow jó h lezongorázod 1-9ig a számokat..ha versenyt indítanának a 2 játék között és a vesztes játékot törölnék akkor a wownak 2 napot nem adnék és a játékosok kereshetnének egy másik elfoglaltságot..én a wowot kb 3x kezdtem el,de 10es szintnél tovább nem jutottam mivel annyira unalmas egy játék hogy azt elmondani nem lehet..meg amúgy is hol van még 1 olyan mmo mint a metin2 egyedi az egész és ettől a LEGJOBB..bár én már abba hagytam így 5-6 év után de ha találnék valami olyan szerót aminek van jövője és nincs még 200fullos én lennék ott az első player..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!