xD Ne általánosíts. Igen a space-vel üt a karakter, de nem csak azt a gombot kell nyomni, azért ez nem ilyen egyszerű. Ott vannak a skillek, a potions (poti), és egy rakat más dolog, amit hazsnálni kell közben. Nézzünk egy vidit: http://www.youtube.com/watch?v=TD4n2dB0IXE Ez neked space? Mellesleg kaszttól és helytől is függ.
"Melyik a legjobb metin2 magyar privát szerver?"
Semelyik. Privát szerver mind gagyi, az eredetit próbáld ki, a Metin2 HU-t, a GF szervert.
2013. júl. 17. 16:17
23/50 anonim válasza:
:DD Ez szánal*m ahogy veszekedtek pár játékon.
Próbáljátok ki ezt a játékot: [link] ebből legalább vb-ét is rendeztek a másik kettőböl ha jól tudom nem.
2013. nov. 1. 20:55
24/50 anonim válasza:
én 21 vagyok és lány..és seretekmetinezninemtudommibajotok vele :) mondjuk tényleg van néhány szar szerver..amugy én most az avarion2-n vagyok sztem jó:)
2013. dec. 10. 18:43
25/50 csocsalo válasza:
Most én a Metin2MesterNext-en játszom én 16éves vagyok és szerintem nem 10 éveseknek való a játék, amúgy meg mindenkinek más a véleménye szóval akinek nem tetszik a metin az minek írogat ide szerintem ez a kérdés azoknak szólt akik metineznek én a Metin2MesterNext-et ajánlom :)
2013. dec. 11. 18:31
26/50 anonim válasza:
Sajnálatos módon sokan elfelejtik, hogy a legtöbb MMOs ember a Metin 2-vel tanulja meg az alapokat! Én is az M2-vel kezdtem, nem szerettem azt az időszakot, de akkor tanultam meg a legtöbb dolgot (pl: raidelés, klánharcok), de a Gates of Andaronnal lehet a pvp és klánharc szabályait. stratégiáit megtanulni! Mindenkinek más az ízlése!!!
2014. jan. 12. 17:21
27/50 anonim válasza:
Észrevettétek, hogy akik a WOW mellett vannak, és "10 évesnek" hívják a többieket, azok írnak a leg... hogy is mondjam...dedósabban? Szal így vok meg csőh és mizujs cijja stb.
2014. márc. 7. 18:53
28/50 Révész roli válasza:
!! Magic To Master !!
2014. máj. 3. 15:40
29/50 anonim válasza:
Amúgy a kis csicskák már rohadtul a LOL meg WOW meg ilyen f*sokra mennek, aki még mindig metinezik az biztos hogy már 13+
2014. jún. 9. 20:13
30/50 anonim válasza:
Freemetin, vagy domination2:)
Én 27 éves vagyok és lány. Szeretek metinezni. Vannak 40-50 éves formák is:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!