Melyik a legjobb magyar wow szerver?
Figyelt kérdés
Legalábbis szerintetek2012. febr. 19. 10:49
3/13 anonim válasza:
Kingkong -csi*ska!
Tauri , de buggos elégé.
4/13 anonim válasza:
tauri, ha max 14 eves vagy, 40-es IQ-val
5/13 anonim válasza:
Amit az előző irt az az egész wowra igaz!
6/13 anonim válasza:
mongya az aki san andreasra veri magát . gg :)
7/13 anonim válasza:
SA-MP, GTA 4-re "verem magam"! mert alapból jobb játékok! de itt nem az a lényeg hanem h a wow (szerintem és minden ismerősöm szerint) szar!
8/13 anonim válasza:
Kingkong , tőled megkérdem mert látom iq bajnokvagy : Az emberiség mikor tanulja meg hogy ízlések és pofonok ??
Én pl kinem álhatom a gta-t ennyi .. hameg nemtecik nemkell wowos kérdésben irnod meg csesztetni másokat. ennyi .
9/13 anonim válasza:
a wowban a Tbc ből a killer machines tört et vagy a killer sock a jó
10/13 anonim válasza:
8.: sokáig nem volt bajom a wow-al de amikor már (volt) oszt. társaim is erről beszélnek, sőt itt is már minden 5. kérdés vagy a wow vagy valamelyik mmorpg-vel kapcsolatos így már meguntam! és ezért irom majdnem ilyen kérdés alá: hülyeség ez a játék! az oké hogy játszasz vele de nem kell állandóan arról beszélni! (jelen esetben kérdezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!