Melyik a legjobb metin2 magyar privát szerver?
31/50 Mason Carter válasza:
A WOW egy foss hiába van meg nekem mindenem ami kellene hozzá ,hogyha a metin2-vel ólcsobban jövök ki és még jóbbis a játék! Ennyi.
2014. jún. 19. 21:03
32/50 anonim válasza:
demommo is jó csak kevesen vannak.
2014. jún. 21. 20:21
CSak a spacét használod?XD
A wowba h lehet h van 10-20 skill attóól függ melyik szerveren játszól! DE ha megnézed abból használsz annyit mint a metinbe:D Fél évig wowoztam,és amióta van a metin azóta tolom! MEg is lett az eredménye már pár hónapja :) Wowot én unalmasnak találtam ,esetleg az egyik war jobb ,amit metinbe is átlehetne rakni! VIssza térve ha nem metineztél honnan tudod,hogy tele van 10 évessel? Inkább több az idős minta fiatal:D A wowba,meg sokszor röhögtünk 10 éveseken a klán tagokkal skypon :D Én ott sokkal többel találkoztam! Esetleg akkor volt sok 10 éves amikor indult a metin:D Köztük én is 11 lehettem kb amikor indult a metin :)
2014. szept. 16. 21:46
34/50 CreeperDJ123 válasza:
Amúgy nem értem a Metin2-őt miért is szarozgatjátok, meg ilyesmi... Nagyon jó játék! Énis 19 éves vagyok és tolom! Hidjétek el ha Privátra mentek, (én azon kezdtem) utána nagyon megjön a kedvetek az Eredeti Metin2-őhöz! Ha meg ezt mondjátok róla, utáljátok: Ne is szóljatok bele..... Kérdezőnek ajánlom: NewDreamMt2 Memory2 Ayalon2 Avarion2 Metin2life Ezeket ajánlom mindenkinek! ;)
2014. nov. 28. 16:37
FreeMT2,MT2Flame,DWMT2,DDMT2,PUMT2,Mt2Life,Avarion2, Ayalon2,MT2creative
2015. febr. 22. 16:32
36/50 peti03 válasza:
Szerintem akkor fosozátok a metin2-öt ha jobb játékot csináltok. És tudod ki fizet azért hogy wow-ozzon
2015. máj. 10. 10:19
bg. látom nem most épült fel a topik tárgyalásának nagy része, VISZONT abba szerény véleményem szerint bele se gondoltok.. (ha már a wow szidásánál tartottatok) hogy a wowba az emberek fél élete elment, a metin meg egy átmeneti játék, amire az ember jó esetben fél évet elpazarol, aztán ott hagyja a * mert rájön, h vannak sokkalta érdekesebb, jobb "játékok".
2015. júl. 4. 12:37
38/50 anonim válasza:
Istenem mennyi gyökér válaszol már hagyatók őt.
Attól hogy nektek nem tetszik a metin nem kell szidni a gyereket mert neki igen.
A kérdésre kell válaszolni és nem csúfolódni.
Ha nem a kérdésre válaszoltok akkor nem kell írni se.
Bár én se szeretem a metin de nem vagyok egy paraszt hogy mást szidjak érte mert neki tetszik.
2015. júl. 12. 10:19
39/50 Bonanno válasza:
Birom ezt a sok wowos csicskát... -.-
Ha nem tetszik ne játssz vele...
Nekem sem tetszik a wow, mert szerintem egy fostalicsak az egész...
Mégsem szoktam minden egyes wow ról szóló valami alá odairni, hogy mekkora szar a wow uristen hogy lehet azzal játszani?
Látszik a wowosok intelligenciája amúgy... És ők 10 éveseznek xd Nyomjátok be magatoknak jó mélyre a wowt és forogjatok kettőt mellé! :) hülye kis pöc sök.
2015. dec. 20. 04:19
40/50 anonim válasza:
Ahogyan látom 2012be volt ez de azért leírom. Annyi az egész nem wowoztam még, de annak a lényege hogy töltsd a pénzt a cuccokért. Metinbe, ott optold be magadnak faszikám ja és ha nem tudsz optolni már löttek az egésznek a wowba meg ad cuccot amibe védelem van meg egyébb más dolog. Szerintem ezért tűnik ki a metin a sok mmo között mert a harc mellett kell hozzá ész is :)
2016. okt. 10. 15:38
Kapcsolódó kérdések: