Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PlayStation 3, Xbox 360 vagy...

PlayStation 3, Xbox 360 vagy Nintendo Wii? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy PC-nem akarok játszani, nem akarok egy közelről monitor előtt görnyedni órákig. Inkább hanyatt b@szom magam a kanapén, és messziről nyomkodni a controllert a haverral együtt, amúgy is van egy full HD-s LED tv-m. A gépem amúgy sem alkalmas a komolyabb játékokra, olcsóbb lenne egy konzolt megvennem, mint feltuningolni a gépemet.

Viszont még sosem volt konzolom (na jó régen még az őskorban egy nintendo-m amin mario-ztam :D ).

De a mai új konzolok közül nem tudom, hogy melyik a jobb és miért. Melyiket ajánlanátok? Indokot is kérek szépen!

2012. jún. 26. 11:40
1 2 3 4 5 6
 41/52 Almapeti ***** válasza:

Megnézted a konferenciát eléggé nagyvonalú előadás volt!

Na mire bukkantam???

Nintendo konferenciára!

http://www.youtube.com/watch?v=iPvjRwCeakM&feature=youtube_g..

De élőben valamikor éjfél után adták le! Amúgy az összes konferenciát lehet online nézni xbox-on!

2012. jún. 28. 23:22
 42/52 A kérdező kommentje:

Köszi Almapeti a linket!

Végignéztem, jó kis konferencia volt, és bizony a tegnapi írásomban jól jósoltam. Ha az új Nintendo Wii U beindul, akkor a konzolpiacnak oda fog pörkölni.

Klassz kis készülék.

2012. jún. 29. 07:46
 43/52 Almapeti ***** válasza:
Akkor szerintem gyüjtsél egy wii u ra szerintem is jó lesz de azt olvastam pc guru-ban, hogy nem fogja a mai konzolok teljesítményét elérni!
2012. jún. 29. 23:13
 44/52 A kérdező kommentje:

Megszületett a végleges döntésem! Gondolkodtam sokat, és a sok mérlegelés közben megszületett a végeredmény.

Először egy Xbox360 lesz, mert ezen is megvannak azok sportos játékok amik Wii-re is, ugyanakkor Wii-re pedig nem lennének meg a repülős szimulátoraim, de ezek a repcsi szimulátorok viszont, megvannak Xbox-ra.

Viszont a Mario számomra is kedvenc, éppen ezért Xbox360 után valamikor feltétlenül be fogok szerezni egy Nindendo Wii U-t.

2012. jún. 30. 07:09
 45/52 Almapeti ***** válasza:

Gratulálok a döntésedhez ha meglesz az xbox azonnal jelölj barátnal ok?

Privátban elküldöm majd a nevem ha beleegyezel!

2012. jún. 30. 10:23
 46/52 anonim ***** válasza:

Wii-s vagyok!

Gratulálok!

2012. jún. 30. 10:27
 47/52 anonim ***** válasza:

Wii-s vagyok!

360 is nagyon jó! Előbb, azt írtad, hogy először Wii lesz és látom az előző hozzászóló meg tudott győzni, hogy 360-at vegyél. Én is próbáltalak s Wii felé tolni, mert ha a grafika nem annyira érdekel, akkor jobban jártál volna tán vele, de ha hallgattál az előttem szólóra inkább, és nem rá, de én akkor is szívből gratulálok majd a közelgő 360-hoz!

Üdv

2012. jún. 30. 10:29
 48/52 A kérdező kommentje:

Igazából Almapeti és a Wii-s srác válaszait fontolgattam meg jól. Igen úgy volt, hogy Wii lesz először, de alaposabban átnéztem azokat a játékokat amikkel játszani fogok majd, és bizony ugyancsak egy-két paraszthajszállal az Xbox360 javára billent meg a mérlegem.

A Wii-s srácnak köszönöm a segítségét, és megnyugtatom, hogy Xbox360 után tuti, hogy fogok Nintendo konzolt venni és akkor már Wii U-t. Mert a jó öreg olasz vízvezeték-szerelő (Mario), nálam is egy kedvenc.

2012. jún. 30. 11:14
 49/52 A kérdező kommentje:
De megnyugtatom mindkettőtöket PS3-at tuti, hogy nem fogok venni! :D
2012. jún. 30. 11:16
 50/52 anonim ***** válasza:

Wii-s srác vagyok!

Semmi gond, te döntesz! Sok-sok boldogságot, és szórakozást kívánok a 360-hoz, majd a WII U-hoz! :D

Üdv

2012. jún. 30. 12:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!