Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PlayStation 3, Xbox 360 vagy...

PlayStation 3, Xbox 360 vagy Nintendo Wii? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy PC-nem akarok játszani, nem akarok egy közelről monitor előtt görnyedni órákig. Inkább hanyatt b@szom magam a kanapén, és messziről nyomkodni a controllert a haverral együtt, amúgy is van egy full HD-s LED tv-m. A gépem amúgy sem alkalmas a komolyabb játékokra, olcsóbb lenne egy konzolt megvennem, mint feltuningolni a gépemet.

Viszont még sosem volt konzolom (na jó régen még az őskorban egy nintendo-m amin mario-ztam :D ).

De a mai új konzolok közül nem tudom, hogy melyik a jobb és miért. Melyiket ajánlanátok? Indokot is kérek szépen!

2012. jún. 26. 11:40
1 2 3 4 5 6
 31/52 Almapeti ***** válasza:
Az online témát csak + dolog ként hoztam fel mint írtam lehet offline ossztott képernyőn is amihez nem kell gold de én pont június 1-én aktiváltam egy 3 hónapos xbox live-ot 2000ft-ért pont egész nyárra van goldom de ilyen 3 hónapos live ot 3000ft-ért lehet venni ezen a fórumon Gamer365.hu ajánlom a fórumot és ha vennél xboxot akkor adok neked féláron egy szuperjó hibátlan játékot
2012. jún. 28. 18:54
 32/52 Almapeti ***** válasza:

Am tessék :

http://www.youtube.com/watch?v=kaQq8jpl5-U&feature=youtube_g..

Ezt is lehet offline 2 joy-al játszani havernak megvan ezzel szoktunk játszani vagy a Fifa 12-vel!

2012. jún. 28. 18:58
 33/52 anonim válasza:
Meg még ha nem fontos hogy vatta új legyen a konzol amit veszel akkor tudom ajánlani a www.hardverapro.hu címen elérhető oldalt nagyon jó ajánlatok vannak!! (Gears Of War-os csávó voltam) :D
2012. jún. 28. 19:45
 34/52 anonim ***** válasza:
Az xbox 100%-ig megfelel játékra, és gyönyörű a képe...
2012. jún. 28. 20:44
 35/52 Almapeti ***** válasza:

A wii halad a süjjesztőbe mert a mai technológia mellett(tudom nem akarsz kinect-et csak példaként hozom fel a jobb technologia miatt, hogy bebizonyítsam) A kontroller nélküli irányítás a Kinect ben de én még nem láttam nintendo konferenciát csak xbox konferenciát:

http://www.youtube.com/watch?v=Y_BLblaDql0&feature=youtube_g..

Nézd végig Will Smith is benne van és az Xbox eladási Rate-ja folyamatosan nő! Szóval az xbox még sokáig a BEST konzol lesz!

2012. jún. 28. 20:49
 36/52 Almapeti ***** válasza:
NEM Will Smith lesz benne hanem Usher össze szoktam őket keverni de ha valakit nagyon érdekel Usher az tekerje a vidit 1 óra 14 perc 10 másodperc-hez
2012. jún. 28. 20:53
 37/52 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

Tudod mért van ez? Mert a fiatalok többségét jobban érdekli pl egy COD, mint egy Mario!(tisztelet a kivételnek)magyarul, ha megkérdezel mondjuk egy 15 éves gyereket, akkor a egy jelentős része azt válaszolja, hogy inkább véres játék, mint barátibb...! Természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni! Bár hozzátenném, hogy a Wii eladási száma 90milla a Boxé meg 60milla, igaz viszont, hogy a kinectel nőtt vagy nőni fog az eladási arány a Box javára! És igaz, hogy a ps2-nek volt mozgásérzékelője, de igazából a Wii volt az első komolyabb ilyen gép! És én is 360-at akartam venni, mert nekem is tetszett a Box, és a kinect, hogy milyen modernt, de jobban tetszenek a Wii-s játékok! Persze ízlések és pofonok! Én tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét...!

Üdv

2012. jún. 28. 20:57
 38/52 Almapeti ***** válasza:
Nem csak véres öldöklős játékok vannak! SSX örök kedvencem marad van egy csomó olcsó versenyzős játék is nekem a Project Gotham Racing 4 is megvan na az jobb mint egy Nfs de van ez a legújabb nfs The run nagyon sztárolják nem tom miért! De ez igaz, hogy sok öldöklős játék van de pl skyrim 11900ft-rt anno rendeltem előre meg ki is hozták egy hatalmas nyitott teret kaptam havas hegyekkel folyókkal vízesésekkel katakombákkal meg ilyen más csodálatosan szép dolog kb 200-300 órám van a Skyrim-ben! Na de még ott vannak a LEGO játékok nekem megvolt a LEGO pirates of caribbean!
2012. jún. 28. 21:05
 39/52 anonim ***** válasza:
De amit írtam az igaz! Mindkét gép jó! Nekem a Wii a szimpibb! Üdv
2012. jún. 28. 21:10
 40/52 A kérdező kommentje:

Nekem egy Wii is megfelelne bőven, és az Xbox360 tényleg nem rossz! Viszont a PS3 szerintem már semmi más, mint tartalom nélküli hypolás és grafikab*zulás. Én elhiszem, hogy a nagy képernyős 3D-s full hd-s LED tv-n, a BluRay fejjel ellátott PS3 3D-s szemüvegben atombrutál molekulakristály-tiszta übercsászár grafikai élményt biztosít. Viszont mit ér a 200%-os grafika, ha maga a játékélmény egy nagy f*stalicska? A PS3 az ilyen grafikab*zi agymosott sznob fanatikusoknak való akik csak a zsír új menő agyonra hypolt játékokkal akarnak játszani divatból.

Megfigyeltem a spanjaim között, hogy akik PS3-mal tolják azok olyanok majdnem mint a WoW-osok, atomkockák. A Wii és az Xbox360 azért életrevalóbb, szórakoztatóbb, nem beszélve a jó játékélményről.

Lehet, hogy a mai modern új játékok most még menők, de 1-2 múlva már gagyinak fognak számítani. A Super Mario viszont örök klasszis egy legenda az elektronikus szórakoztatóiparban. A szórakoztatás az elsődleges cél. Nem is értem, hogy miért kell hisztizni azon, hogy egy mikro hangyaf@sznyival jobb vagy rosszabb a grafika. Nem mindegy??!

Egyébként szerintem az új Nintendo Wii U nagyon oda fog b@szni a konzolpiacnak, ha rendesen beindul.

2012. jún. 28. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!